Machy_CZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 O origo brzdovy valec vubec nejde, jde o pomer ploch pistu/pistku. KDyz das vetsi brzdice, s vetsi plochou pistku, akorat se ti prodlouzi draha pedálu. Brzdit to bude dostatecne, to se neboj Citovat
FiFa_cze Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Hádat se tu s nikým nebudu. Podle mě je mnohem lepší investovat do pořádných brzd na 247mm kotouče než si přidávat další váhu tím, že tam dáš velky kotouče. Když ušetříš 1kg rozační váhy (kola, brzdy, gumy..) tak je to stejné, jako bys ušetřil cca 7kg váhy na autě. Citovat
odee Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 To Fifa: naprosto souhlas, nehledě na to, že cokoli co přidá na přední nápravě neodpruženou hmotnost, automaticky zhoršuje jízdní vlastnosti, což u lehoučkýho a hbitýho auta je citít daleko víc, než třeba u 406:bojim Citovat
Machy_CZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Jo, samozrejme neodporuzene a rotacni hmotnosti sou vec druha, zvlast u slabych motoru a na nasich cestach.... A co naberes na brzdach muzes zase shodit s dobrými a lehkými koly... 247mm z GTi bych povazoval za rozummny zaklad pro vsechny 106, Gti bude brzdit asi i o neco lepe zadnim kotoucum. Samozrejme, vhodnou volbou desek, hadic, kapaliny, kotoucu a privodu vzduchu, lze dosahnout stejneho ne-li lepsiho brzdneho ucinku nez s obycejnymi 266mm, to netvrdim, ale je to zase o penezich... Chtelo by to mit dve stejna auta s ruznyma brzdama a zkusit, jinak sou to vse jen dohady Citovat
neutral Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Kluci nemáte někdo doma 16 ks šroubů na plecháče? Citovat
Machy_CZ Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Srouby mozna mam, pokud uz nemas.... Nemáte nekdo lemy a kridlo z Xsi, viz foto: Citovat
Pažout91 Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Mám takovej dotaz kluci Jak dostanu sportovní svody na auto? Nemám je ale jen tak projíždim obrázky a nezdá se mi že je dostanu zespoda. To kvuli tomu musim něco demontovat? Citovat
FiFa_cze Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Mě se zdá, že jeden typ svodů potřeboval i posunutí chladiče víc do čumáku, protože zavazel svodům ale to si nejsem úplně jistej Citovat
Pažout91 Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Áha. Já právě přemýšlím že bych spíchnul svody doma sám. Teda tak nějak jsem už začal ale najednou mi došlo jak je dostat na místo Proto se ptám těch co svody mají jak je tam dostali. dík moc Citovat
go.play Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 To byly myslim svody TA Technix, kde se musel posunout chladič, ale je možný že to byl jen jeden kus, kterej tu byl takovej putovní Citovat
jiri106xs Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Nemáte někdo sadu Rallye plechů navíc? Na laku nezáleží... jen aby nebyly nějako dokopané. Citovat
Salam Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 To byly myslim svody TA Technix, kde se musel posunout chladič, ale je možný že to byl jen jeden kus, kterej tu byl takovej putovní Nedávno jsem dával TaTechnix na Xsi a s montáží nebyl problém, jediny co sem vyhodil byla sahara. Svody ze spoda pěkně prolezly. Vyměna max na hoďku. Citovat
Pažout91 Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Já mám sahary ze předu, mám tam ale klimu. Tak snad to pujde Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Mě se hodně líbí řešení svodů na C2 R2 max ale nevím, jestli by to šlo udělat i u 106tek Citovat
loki Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Mám ted doma navíc jednu převodovku z 106 rallye S2,převod.poměr 4,08;jez auta kupovaného ČR,vzhledem k tomu že má najeto jen něco málo přes 60 tis km tak moje představa je tak 5000kč. P.s.ozn.převodovky je 20CC58,a motor byl nfw,ale ten jsem dnes prodal Citovat
deathcat Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Škoda, že to není z rally S1, to bych tě jí zbavil. :-) Citovat
jiri106xs Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Kdyby měl někdo zájem, tak moje 106 půjde do světa. Chci stavět auto čistě jen na závody a je mi líto do 106 \"říznout\", takže pro mě už nemá využití. Cena pro P-C by byla o dost nižší, případně bychom se mohli domluvit na prodeji bez některých věcí (podvozek, kola, výfuk, apod.) http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/peugeot/model/106/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:peugeot,mdl:106,pwn:87/pg:vipcar/187425587.html Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Je jí škoda, ale co se dá dělat Taky se mi ale blíží datum prodeje... Teď nezbývá než doufat, že se jí ujme slušný majitel Citovat
jiri106xs Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 To doufám... nerad bych jí potkal někde zhuntovanou. Pokud se neprodá, tak z ní na jaře zase udělám sériovku a cena půjde o dost dolů. Citovat
Štajný Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 a to sem Ti chtěl zrovna psát jak se 106 pokračuješ, minimálně přeju hodně zdarů při prodeji, byla by škoda kdyby se dostala do ruk nějakýho \"tjůnera\" co by ji dobastlil, mít peníze tak už mi stojí doma a ani bych nad tím nepřemýšlel, přesně takovou budu hledat až bude dost financí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.