Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O origo brzdovy valec vubec nejde, jde o pomer ploch pistu/pistku. KDyz das vetsi brzdice, s vetsi plochou pistku, akorat se ti prodlouzi draha pedálu. Brzdit to bude dostatecne, to se neboj

Odesláno

Hádat se tu s nikým nebudu. Podle mě je mnohem lepší investovat do pořádných brzd na 247mm kotouče než si přidávat další váhu tím, že tam dáš velky kotouče. Když ušetříš 1kg rozační váhy (kola, brzdy, gumy..) tak je to stejné, jako bys ušetřil cca 7kg váhy na autě.

Odesláno

To Fifa: naprosto souhlas, nehledě na to, že cokoli co přidá na přední nápravě neodpruženou hmotnost, automaticky zhoršuje jízdní vlastnosti, což u lehoučkýho a hbitýho auta je citít daleko víc, než třeba u 406:bojim

Odesláno

Jo, samozrejme neodporuzene a rotacni hmotnosti sou vec druha, zvlast u slabych motoru a na nasich cestach....

A co naberes na brzdach muzes zase shodit s dobrými a lehkými koly...

247mm z GTi bych povazoval za rozummny zaklad pro vsechny 106, Gti bude brzdit asi i o neco lepe zadnim kotoucum.

Samozrejme, vhodnou volbou desek, hadic, kapaliny, kotoucu a privodu vzduchu, lze dosahnout stejneho ne-li lepsiho brzdneho ucinku nez s obycejnymi 266mm, to netvrdim, ale je to zase o penezich...

Chtelo by to mit dve stejna auta s ruznyma brzdama a zkusit, jinak sou to vse jen dohady

Odesláno

Mám takovej dotaz kluci :D Jak dostanu sportovní svody na auto? Nemám je ale jen tak projíždim obrázky a nezdá se mi že je dostanu zespoda. To kvuli tomu musim něco demontovat?

Odesláno

Áha. Já právě přemýšlím že bych spíchnul svody doma sám. Teda tak nějak jsem už začal ale najednou mi došlo jak je dostat na místo :D Proto se ptám těch co svody mají jak je tam dostali. dík moc

Odesláno
To byly myslim svody TA Technix, kde se musel posunout chladič, ale je možný že to byl jen jeden kus, kterej tu byl takovej putovní :D

Nedávno jsem dával TaTechnix na Xsi a s montáží nebyl problém, jediny co sem vyhodil byla sahara. Svody ze spoda pěkně prolezly. Vyměna max na hoďku.

Odesláno

Mám ted doma navíc jednu převodovku z 106 rallye S2,převod.poměr 4,08;jez auta kupovaného ČR,vzhledem k tomu že má najeto jen něco málo přes 60 tis km tak moje představa je tak 5000kč.

P.s.ozn.převodovky je 20CC58,a motor byl nfw,ale ten jsem dnes prodal

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kdyby měl někdo zájem, tak moje 106 půjde do světa. Chci stavět auto čistě jen na závody a je mi líto do 106 \"říznout\", takže pro mě už nemá využití.

Cena pro P-C by byla o dost nižší, případně bychom se mohli domluvit na prodeji bez některých věcí (podvozek, kola, výfuk, apod.)

http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/peugeot/model/106/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:peugeot,mdl:106,pwn:87/pg:vipcar/187425587.html

Odesláno

a to sem Ti chtěl zrovna psát jak se 106 pokračuješ, minimálně přeju hodně zdarů při prodeji, byla by škoda kdyby se dostala do ruk nějakýho \"tjůnera\" co by ji dobastlil, mít peníze tak už mi stojí doma a ani bych nad tím nepřemýšlel, přesně takovou budu hledat až bude dost financí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...