Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hmmm, dle toho v jakým by byly stavu by to mohlo být pro mě zajímavé, potřebuju auto taky kousek zvednout a to by mi Ty Tvoje -40 zařídili. Hlavně celej pdovozek teď zrovna není v rozpočtu, takže na nějakou dobu by mi mohli stačit... Kdyžtak info do SZ. Dík

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nemáte někdo schéma/nákres uhlíkového filtru, co je v pravém blatníku? Je tam nějaký senzor/čidlo nebo něco takového, který mi nefunguje a nemůžu to dohledat, abych věděl co sehnat. Díky ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím chcel bi som sa spýtať či pasujú prevodovky zo starých na nové modely konkrétne z 1.0 95 na 1.4 98 alebo či sa da prehodiť aspoň vnútro. Dakujem

Odesláno

Inak jiri106xs k tomu uhlikovemu filtru mal bi tam biť nejaky elektromagneticky ventil ked pojdes po kabli od Map senzoru ide do pravého blatníka dáš dole palst. podbeh a si tam ;)

Odesláno

Předevčírem se u nás ve městě objevila žlutá 106, na plzeňskejch značkách, myslim že na 16\" kolech, zatmavený zadní lampy, na 100% se to auto tady už probíralo, že je to nějaká past a někdo se na to byl podívat, ale bohužel se mi to tu nedaří dohledat a myslim, že to bude 16V, nezná to auto někdo? nebo nemá někdo fotky?

Odesláno

Myslím že jsem ji před 2-4týdny někde viděl za docela zajimavou cenu,asi se ji potřeboval někdo rychle zbavit.

Jinak kdyby nekdo potřeboval nejaky díly tak jsem schopen přivést.severní čechy,praha,východní čechy,vysočina,a skoro celá morava

Odesláno

Dnes jsem si objednal : Castrol Magnatec 5L , olej. filtr, palivovej filtr, výfukový těsnění, klínovej řemen a konečně bezramínkový stěrače , zase budu o pár stovek lehčí :blicismajlik:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...