Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moc gratuluju, naše se narodila stejně mrňavá a dneska po třech měsících bych nevěřil, jak to mimko bylo malinký:D Ono, ten císař je zas \"bez bolesti a trápení\" pro mladou. Já sem u porodu byl a jako masakr, bylo mě mojí strašně líto a to byla malá hotová do půl hoďky po příchodu na sál;) (asi z ní bude závodník). Ale jako nejlepší zážitek. Když mi dali malou v peřince do náruče, tak sem řval jak malá holka:D Tak hlavně ať sou holky v pohodě a ať Ti dělaj jen radost!!!

Odesláno

dnes jsem měl tu čest svézt se s Focusem RS MK1, původně v úpravě Wolf a poté Milltek, to auto je uplná debilita :o teď to jezdí na nějakejch 308 koních na přední nápravě, podle papíru z brzdy

post-9646-14109631242617_thumb.jpg

Odesláno

On má focus docela dobře vyladěnou přední nápravu, takže ten výkon dokáže přenést i na silnic, ale co vím, tak si ve všech testech stěžovali na to, že musí být dokonalá silnice, jinak je to o držku;) Ale svezení musí být paráda:super

Odesláno

Kluci mám dotaz, jelikož mi Pug zatím jen zkrášluje dvorek, rozhodl jsem se pro koupi dalšího auta.

Takže se ptám... Jelikož po koupi si musí původní majitel nechat malý i velký TP kvuli odhlášení, je možný s tím autem jezdit? Je přece blbost abych ho táhl 160km a i na evidenční kontrolu přijel na podvalu ne?. Samozřejmě s tím že hned po koupí sjednám povinný. Jenže co dělat při připadne kontrole PČR? Kopie techničáku (potřebná k uzavření povinnýho) jim asi stačit nebude co?

Odesláno

No, tak já vím o 2 možnostech, ale asi je jich víc. Můžeš auto naložit na podval, hodit domů, původní majitel si nechá papíry a auto odhlásí a doklady ti pošle pak poštou a nebo můžeš s autem i s papírama odjet po svých, doma to hodit na dvorek, sundat značky vzít doklady, dát do pořádné obálky, poslat původnímu majiteli na odhlášení a on ti pak doklady pošle zpátky poštou. Tu druhou variantu mám vyzkoušenou s motorkou :D Odjel jsem na ní, po cestě vše vyzkoušel a pak řešil papíry.

Odesláno

Však ti říkám, že nemusíš :) Můžeš si doklady vzít a pak je poslat i se značkama... Já jinej způsob neznám. Musíš počkat, až se tu ozve víc lidí :) Nebo to hoď do pokecu...

Odesláno

Ted je to jinak, nedavno se to trochu menilo. Majitel si necha velky a maly TP bez ktereho auto nemuze odhlasit (ma na to asi tyden) a ty s autem pojedes normalne domu. V pripade silnicni kontroly ti poslouzi kupni smlouva. Jak to byvaly majitel odhlasi, tak ti posle papiry zpet a ty to zajdes prihlasit.

Odesláno

Kluci, tak chyba, na kupní smlouvu nemůže jezdit ani Santa Claus, majitel si nechá VTP a malej musíš mít vždy při kontrole u sebe (v autě)! Jinak pokuta! Kupoval sem auto ani ne před měsícem, tak to mám ověřené. Majitel normálně auto odhlásí jen s VTP a pak Ti ho pošle poštou, do té doby jezdíš s malým techničákem;) Hodí se do kupní smlouvy šupnout dodatek o lhůtě, ve které ho musí poslat, aby se to zbytečně neprotahovalo..

Jinak věřím, že Ti to na úřadě řekli, oni totiž dost často neví co mluví... mě třeba přihlásili auto na zelenou kartu předchozího majitele:D (už sem měl pojištění udělaný, ale zpozdila se pošta, tak se to zkusil a vyšlo to)

[upravil dne 15/5/13 11:53 od odee]

Odesláno

s tím úřadem máš pravdu, bych mohl sepsat knihu o tom jak jsem přepisoval auto na sebe :D Teď z trochu jinýho soudku... musím se pochlubit, že jsem úspěšně zvládnul písemný :) Aj na 87.3% a Čj na 78.2% vim, že to nejsou světoborný výsledky, ale i tak sem rád :)

Odesláno

Cokoliv ve smyslu \"prospěl\" je světobornej výsledek:D, nikdo se nepídí po tom, s jakým výsledkem jsi školu dokončil, ale jestli;) Takže gratulešn jak sviňa;)

Odesláno

Proste si zavolej na urad, odkud auto kupujes at ti reknou co k tomu potrebujes... Ja jsem auto prodaval na podzim a bez maleho technicaku me nechteli udelat prepis na noveho majitele. Takze jsem mu musel napsat, at mi jej posle postou, az pak jsem mohl udelat prepis. Shodou okolnosti, jsem se tam setkal s jednim chlapikem, ktery taky musel na urad znovu, kvuli tomu, ze nemel maly TP. Navic ve formulari o prepis musis uvest cislo maleho i velkeho TP. Ale je pravda, ze na kazdem urade to resi jinak.

Odesláno

je to jednoduchý, auto koupíš na kupní smlouvu, nejlépe aby ti prodávající na místě předal kopii VTP a malého TP. ani jedno totiž nemůže předat, protože to potřebuje k odhlášce (nebo ti dá malý TP abys v klidu dojel, pak ale musí u přepisu nahlásit ztrátu malého TP = blokace = velký průser při předložení při silniční kontrole) až to půjdeš přihlásit musíš mít VTP, malý TP, evidenčku na majitele, pojištění na majitele, pokud to není v kraji tak sundané rz vyplněný formulář platný OP a potřebný finanční obnos :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...