Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To Guči: tady máš ověřenej videonávod, jak vyndat motor za chvilinku a zvládneš to i sám bez pomoci:D

http://www.youtube.com/watch?v=G5MvtdGpTg4

U mě to debil!! Jinak ho nazvat ani nejde. Co tím chtěl jako dokázat? Asi má nějaký mindráky, které si takto léčí! Já bych mu dal lopatu a kropáč a může jít kopat kanály a nebo ted může zametat sníh na chodnících!!!

[upravil dne 14/1/13 19:18 od OK406]

Odesláno

Já sem taky zapřísáhlej antigolfař, ale vzhledem k tomu, jak to auto vypadalo bych řekl, že tohle byla pro něj už jen taková rána z milosti. Ale kdyby tohle někdo udělal s Pugem, zpíval bych: Pověste ho vejš!!! :bacha

Odesláno

Nevím proč vás to tak pohoršuje? Byl to starej vergl na odpis, tak co. Klidně bych tu i udělal s pugem i čímkoliv jiným...

Taky jsme ničili starý auta na odpis...nezdá se mi to jako něco tak hroznýho...

Odesláno

Co je na tom k nepochopení? když někde na fóru čoklařů hodíš video, jak někdo týrá psa a napíše tam, co už byl starej a měl to stejně skoro za sebou, tak tam taky pohoršíš kupu lidí.:roker

Odesláno

Ale auto není pes, nechceš snad porovnávat auto se psem. Auto je jenom věc...která se jednou opotřebí a tak se prostě vyhodí.No a jestli jí někdo předtím zničí, ničemu s tím moc neublíží. Což u psa by úplně nešlo.

Odesláno

souhlasím ve všem s davídkem, nevim co je na tom pohoršujícího, nebuďte moralisti, je to jen auto a ne pes

a udělal bych to taky, sranda musí bejt, za pár dní dostanu dvojku golfa a v květnu ho pojedu zničit na Destruktion Derby :D

[upravil dne 15.1.2013 11:43 od go.play]

Odesláno

To Go.play: Destruktion Derby je ale ušlechtilá automobilová disciplína:roker Na to pozor, auto který tam vydechne se dostane do nebe:D

Jinak nemyslím, že by se tady někdo nějak moc pohoršoval (možná tak jeden pohoršující koment tam byl). Můj příspěvek ohledně pejskřů byl myšlen a měl být pochopen nadneseně. Něco ve smyslu, že jsou i lidi, kteří auta milují a psi jedí... (stotožňuju se pouze s první půlkou té věty-jen aby bylo jasno:D )

Odesláno

už jsme druhý

A z OK406 si nic nedělejte,on švagr je opravdu trochu moralista,mě se to video taky líbilo,třeba mu šlo jen osledovanost na youtube.

[upravil dne 16/1/13 11:27 od loki]

Odesláno

Zdravím prosím vás z akého auta je je toto lízatko ? Viem že na 106 pasujú aj z laguny aj megane len tréba skrátiť ale čo som kukal inzeráty chvílu, tak mali bez tých dierok, poprípade ak by ste vedeli o niečom (najlepšie na SK) tak môžte dať vedieť :) vopred ďakujem

6yzltt.jpg

65848_4885515547390_505317052_n.jpg

Odesláno

akurát pred chvíľou som na jednej stránke na pár inzerátov na ND našiel, tak som hneď písal, na bazoši bol asi iba jeden :D... a dík za info :)

Odesláno
Tak hoši, modýlek už je doma :) Přijel přímo z Francie. 106 S16, 1:18 Otto-models.

A co nějaká ta hromadná objednávka???:grr Doufal sem, že se toho třeba ujmeš...:mrk Soukromníku jeden!:D

Jak jsi ho objednával? Přímo u Otto models, nebo někde přes e-bay?

Odesláno

No víš jak, hromadná objednávka je sice pěkná věc, ale x lidí ti naslibuje x věcí a pak je skutečnost malinko jinačí. Nemám navíc vůbec čas na to někoho uhánět, kompletovat peníze a pak ty modýlky rozesílat, nehledě na to že by se s nima klidně mohlo něco po cestě stát a to už nemám chu řešit vůbec.

Takže kdo chtěl, mohl si to buďto koupit sám, nebo mně požádat osobně - nikdo mně nepožádal ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...