Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJJ proto jak nastartuju auto tak si odmetu zadni dvere a necham si je otevrene :D jelikoz vim ze ten central v zime zlobi :D a novej klicek s alarmem za 3 000 se mi ted nechce delat :D ale uvazuji ze bych si nechal udela jenom klicek at si muzu nastartovat auto zamknout ho a jit v klidu jeste domu nez se zahreje :D

Odesláno

prosim mam hroznej problem hreje se me auto a vraci vodu z chladice obcas ven na svody tedka jsem sahal na trubky a jak je trubka s ventilkem na odvzdusneni ma bejt taky tepla nebo studena? ja ji mel studenou jak psi cumak nejakej fridex v aute je ale nevim jestly to treba neprimrzlo nebo tak poradte prosim P.S. odepiste kdyztak do zpravy

Odesláno

ok diky musim to nejak poladit protoze sic mam doma teplou garaz ale je to hrozne stale posllouchat drzkovani matky to je moje garaz atd je hrozne tak zatim diky a kolik je presne litraz co se vejde do vod okruhu

Odesláno

Motá se mi něco kolem 5,6litrů, ale nevim, jestli si to nepletu s jinym autem. Odešel mi starej noťas a přišel jsem o servisní manuál, takže ti to ani nezjistím. Jinak nemá tu někdo ten servisní manuál? Bylo to myslím na saxo. Docela by se hodil :)

Odesláno

bez vody jsem s tim ujel cca 3km potom jsem si toho vsiml takze benzina dolejt rychle domu a susit susit a susit ale tak radiator je uz venku z auta paubka dole za pul hodky ale rozdelat topeni no to byl vykon hodnej metalu :-D :D:D

Odesláno

To Raweon: Zevnitř auta otevřeš zámek kapoty, potom si stoupneš před auto, sáhneš pod znak a tam nahmatáš páčku, za kterou zatáhneš a tím otevřeš kapotu. Ve chvíli, kdy máš otevřeno a stojíš před autem máš ji přímo u pravé ruky. Měla by být připevněná na čele. Malá nádobka velikosti středního jogurtu s černým víčkem. Pokud ji tam nemáš, bude pravděpodobně ve stejným místě jako popisuju, ale asi o 40 cm níže (přímo na těle čerpadla posilovače - to sem viděl na 1.4 saxu). Pokud se Ti podaří ji najít, tak toč víčkem ve směru hodinových ručiček, dokud se víčko nebude dát sundat. Vzhledem k tomu, že už to zřejmě dost dlouho nikdo neotvíral, tak počítej, že to půjde dost ztuha;)

Doufám, že návod byl dostatečně podrobný, pokud ne, napiš a pošlu Ti mapu:aut

PS: platí pro elektrohydraulickej posilovač!!!

[upravil dne 17/12/12 16:49 od odee]

Odesláno

odee: tak to je ideální postup :D takhle kdyby mi někdo vysvětloval matiku na přednáškách, tak jsem spokojenej jak želva :D

Jinak Jirka má pravdu, mám vyrobeno v prosinci 2002 a mám nádobku též přímo na těle serva :)

PAJA106: Dobrej postřeh :D Ani jsem si toho při čtení nevšiml...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...