FiFa_cze Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Nejlepší je to vyzkoušet pak uvidíš... Citovat
Voraz Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 viděl jsem dokonce někde že byl jen nasazenej sport filtr místo originálu bez těch plastovej trubek Citovat
Raweon Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 myslis jako zespod primo na klapce? jo to uz se taky mockrat videl a neni to vubec dobry naopak este horsi Citovat
Guči Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Zajimave jak rozdilne je to sání na normální 1.4 a na XSi:D Jinak řešil někdo zaslepení vývodů od hadic do sání? Mám možnost koupit výhodně sání Raceland tak chci vyvody těch hadic zacpat špuntem od vína a na víko ventilů asi odfukovej filtr nebo natáhnout \"na hulváta\" pod auto... Citovat
Raweon Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 kup ho kdyz mas tu moznost zbytek se pak uz doresi Citovat
PAJA106 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Zajimave jak rozdilne je to sání na normální 1.4 a na XSi:D ... nebo natáhnout \"na hulváta\" pod auto... XSi je totiž MPI, zatímco stará 1,4 byla SPI. Takto vypadají všechny 1.0, 1.1 do roku 00 a 1.4 (55kW) do roku 96. Pod auto bych to nedělal,to už raději jednoduchý OCT, natáhnout tu hadici do nějaké flašky. Jednak ti to zasere spodek a bude to smrdět. Citovat
Guči Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Jo, to mi pak došlo že je to jednobod Dobře, díky za radu:) (jak jsem zahlíd OCT lekl jsem se že mi začnej doporučovat ten leštěj krám:D) Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Já když jsem dával sání, tak jsem tam do té hadičky šoupl provizorně kousek molitánku..No a jelikož jsem zjistil, že to tím vůbec olej neplive, tak jsem ho tam nechal...Mám ho tam cca půl roku a je suchej a šistej, ale výroba OCT je v plánu na zimní večery Citovat
Raweon Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 no ja tam ten oddechac mam ale bral sem to hlavne kvuli vzhledu abych to nemel jak hulvat, stal me 200 a sem s nim spokojenej Citovat
Benz106Rallye Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 JJ taky sem měl odfukovej filtr a předtim sem měl flašku na odtek ,ale za celej rok v ní nebyla ani kapka. Citovat
Guči Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 No mě to chrstá asi docela slušně, nedavno jsem čistil klapku a už je zas za*rana jak jetel... Citovat
Raweon Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 ja ji cistil tenkrat v unoru kdyz sem daval sani a je furt krasne cista Citovat
Raweon Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 zdravim, prosim pomoc potrebuju nutne dvere ridice na 5 dverovou 106 novy model, spechá. diky za nabidky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.