Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky moc chlapci :) Jen tak aby řeč nestála...Na co si dávat pozor při výměně pružin? Je při montáži potřeba něco vyměnit za nový kus? Když budu snižovat jen pomocí pružin, tak je potřeba dělat něco s dorazama, nebo je tam nechat tak, jak jsou? vydělat úplně?

Odesláno

Pánové taková blbá otázka.

co se děje s motorem když má zajebaný filtr od oleje a volej jde z hlavy. co to ovlivní? je možný že se motor díky humus filtru dusí?

Odesláno

Proc pryc? Dorazy potrebujes, mozna o neco snizit treba, ja jsem nechal puvodni....

Dej si pozor, at ti pruzina neda pres hubu :-D

Na horni ulozeni je dobre mit zahnuty pruchozi klic, aby jsi drzel vnitrkem ten sestihran.

Odesláno

No kamaráde, to co tu popisuješ, tak jsem měl přesně já ... filtr od oleje, z ventilovýho víka mi to odvětráním flusalo olej do sání -> pístní kroužky v řiti

když můj mechoš ucpal odvětrání, tak tim tlakem vystříknul olej přes měrku oleje , takhle mi to řikal, já to neviděl a tim prej poznal že to jsou kruhy, alespoň tak jsem to pochopil, tak snad tu neplácám pí*oviny :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...