Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

habross: Já teda tento rozměr nemám, ale kamaád dělá v pneuservise, a tak něco málo vím :) Neboj se tam narvat víc ;) nic se tomu nestane..musíš si najít kompromis, protože některy gumy se na tom tlaku 2.2 budou sjíždět víc na stranách a některy ne..jestli se ti to zdá měkky, tak tam dej 2,4 třeba a uvidíš

Lentilka: Tak jak si dopadl v PCE? :)

Odesláno

borec že to nebylo bourany... tak sme dojeli a když s tim vyjel z garáže tak jsem myslel že mu střelim, to bylo bourany snad ze všech světových stran... :/ tak sme jeli zase zpatky vlakem

Odesláno

Nemáte někdo záslepku místo antény? Chci ji zahodit, tak budu potřebovat zaslepit otvor...

Ještě je na autě, takže ani nevím, jaký otvor tam je.

edit : nalezeno ;)

[upravil dne 1.4.2012 17:03 od jiri106xs]

post-15533-14109623141144_thumb.jpg

Odesláno

měl by předběžně někdo zájem o polepenou kapotu karbonovou folií...? cena = cena kapoty, něco málo za práci, a cena folie...

co je to za folii zjistim podivam se a pokud se mi bude libit, chtel bych sehnat kapotu polepit a dat na auto, a když se mi to libit nebude na aute tak by šla do světa...

Odesláno
Myslím, že na předokolku až přehnanej výkon..jestli to teda neni 4x4, ale řekl bych, že ne.

Zas tak hrozné to nebude, vem si kolik mají dnešní předokolky výkon ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...