Guest Alpinka Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 díky to mě taky napadlo, ale na netu mi to vyhledá jen takové ty plíškové koncovky drátků a nebo pouzdra na ty drátky ale nikde nemůžu najít tu černou věcičku, kterou já potřebuju na to světlo... Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 PAJA106: No záleží jakej máš ten článek Já mám jeden přímo z autochladničky o rozměrech 30x30x3mm (12V,3A,36W) a pak druhej masivnější 60x60x5mm (cca16V,cca30A,cca250W). A ten malej je pomalej A už jsem přišel na to proč nefunngoval ten velkej Byla málo chlazená ta teplá strana a ta studená pak nechladila Tak sem prdnu ten pasivní chladič do vody a frčelo to. Jenomže voda byla za chvíli připravená na zalití čaje Ale problém vyřešen Alpinka: Moc nechápu, co myslíš, ale z toho, co píše to bude asi nějákej vícepinovej konektor nebo tzv čokoláda (svorkovnice) Citovat
MyP106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 no já jesli to dobře pochopil tak hledá konektor ke světlům novej. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 tak tuhle černou věcičku potřebuji novou.... Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Noo tak to bych viděl na návštěvu, nebo telefonát na vrakoviště Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 asi teda půjdu na návštěvu... nevím jak bych to někomu popisovala do telefonu, aby mě pochopil Citovat
PAJA106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Jestli se nepletu, tak tam máš ty Crystaly a to určitě ještě nejsou 2 roky. Co zvážit reklamaci?? Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 nepleteš... ale hrozně nerada něco reklamuju a tohle nevypadá, že by se to nedalo opravit, určitě stačí jen vyměnit pár drátků a \"konektor\" a světla budou zase svítit jako nové Citovat
Machy_CZ Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak já mám doma jen konektory, co jsou na straně auta... co to celé ustřihnout a spojit napevno ? Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 no jako nápad to nezní špatně, ale to bych musela prodloužit drátky, aby šlo světlo pohodlně vytáhnout, kdybych potřebovala měnit žárovečku Citovat
FiFa_cze Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Asi to bude nejlepší řešní, protože bys to mohla hledat pěkně dlouho. Takhle to ustřihneš, nadstavíš to třeba 30cm drátem a spojíš to tou svorkovnicí (čokoládou) je to rychlej způsob a efektivní žádny pájeni nebo lepení izolační páskou Citovat
Guest Alpinka Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 tak to vypadá, že si budu zase hrát v garáži na automechanika každopádně díky za nápady asi to tak zkusím (až se malinko zvedne teplota) Citovat
FiFa_cze Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 A co je s tím konektorem špatně, že sháníš novej? Citovat
Guest Alpinka Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 no ono je to vlastně kryt na konektory (jak jsem vygooglila ) a tak nějak jsou tam vylomené některé zoubky, které drží právě ty \"konektory\" které vedou drátkama od žárovek a žárovky tím prostě chvilku svítí, chvilku nesvítí... je to docela problém hlavně když to dělá blinkr... Citovat
MyP106 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Vím že už se to tu několikrát řešilo, ale k čemu přesně slouží taková ta bílá kostička v motoru potažená červenou gumou, je to v místě pod motorem stěračů cca u posilovače brzd, dle mě by to mělo být něco na vypínání motoru nebo přívodu paliva ale asi se pletu. kdyžtak vyfotím co myslím Citovat
PAJA106 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 To je naopak spínač po nárazu, aby šel benzín do motoru. Prostě když narazíš... tak se kvůli bezpečnosti odpojí přívod paliva. Po kontrole že palivo nikde neutíká ti tohle umožní poslat benzín o5 k motoru. Jinak u mne aktuálně provedena výměna spony na poloose. Naštěstí jsem na to přišel v úplném začátku, takže ani téměř žádná vazelína nechybí. Ještě že tak, za týden mám jet 1700km, to bych taky třeba nedojel Citovat
MyP106 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 aha a jak byste řešili odpojovač aby se vypnul kompletně motor a nejen baterie? Citovat
Lentilka Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 SPOJKOVÁ LOŽISKA: stoupnu na spojku a začne se ozývat něco mezi vrzáním a kvílením, někdy to dělá i když jen stoupnu na brzdu nebo se nějak změní rychlost... dělá to strašně nepravidelně, ale nejčastěji když se stoupne na spojku, někdy to jen vrzne, někdy to vrzá dýl... muže to být špatnyma ložiskama ve spojce? ( i když to občas dělá a na spojce nestojim... ) Citovat
go.play Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 no tak to je jasný, nehučí ti??? jinak netušim co by to mohlo být, je možný že to bude ložisko [upravil dne 10.3.2012 08:51 od go.play] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.