Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky :D to mě taky napadlo, ale na netu mi to vyhledá jen takové ty plíškové koncovky drátků a nebo pouzdra na ty drátky ale nikde nemůžu najít tu černou věcičku, kterou já potřebuju na to světlo... :myslim

Odesláno

PAJA106: No záleží jakej máš ten článek :) Já mám jeden přímo z autochladničky o rozměrech 30x30x3mm (12V,3A,36W) a pak druhej masivnější 60x60x5mm (cca16V,cca30A,cca250W). A ten malej je pomalej :D A už jsem přišel na to proč nefunngoval ten velkej :D Byla málo chlazená ta teplá strana a ta studená pak nechladila :D Tak sem prdnu ten pasivní chladič do vody a frčelo to. Jenomže voda byla za chvíli připravená na zalití čaje :D Ale problém vyřešen :)

Alpinka: Moc nechápu, co myslíš, ale z toho, co píše to bude asi nějákej vícepinovej konektor nebo tzv čokoláda (svorkovnice) :D

Odesláno

asi teda půjdu na návštěvu... nevím jak bych to někomu popisovala do telefonu, aby mě pochopil :D

Odesláno

nepleteš... ale hrozně nerada něco reklamuju a tohle nevypadá, že by se to nedalo opravit, určitě stačí jen vyměnit pár drátků a \"konektor\" a světla budou zase svítit jako nové :)

Odesláno
:myslim no jako nápad to nezní špatně, ale to bych musela prodloužit drátky, aby šlo světlo pohodlně vytáhnout, kdybych potřebovala měnit žárovečku :)
Odesláno

Asi to bude nejlepší řešní, protože bys to mohla hledat pěkně dlouho. Takhle to ustřihneš, nadstavíš to třeba 30cm drátem a spojíš to tou svorkovnicí (čokoládou) je to rychlej způsob a efektivní :) žádny pájeni nebo lepení izolační páskou :)

Odesláno

tak to vypadá, že si budu zase hrát v garáži na automechanika :D každopádně díky za nápady asi to tak zkusím (až se malinko zvedne teplota) :)

Odesláno

no ono je to vlastně kryt na konektory (jak jsem vygooglila :D) a tak nějak jsou tam vylomené některé zoubky, které drží právě ty \"konektory\" které vedou drátkama od žárovek a žárovky tím prostě chvilku svítí, chvilku nesvítí... je to docela problém hlavně když to dělá blinkr...

Odesláno

Vím že už se to tu několikrát řešilo, ale k čemu přesně slouží taková ta bílá kostička v motoru potažená červenou gumou,

je to v místě pod motorem stěračů cca u posilovače brzd, dle mě by to mělo být něco na vypínání motoru nebo přívodu paliva ale asi se pletu. kdyžtak vyfotím co myslím

Odesláno

To je naopak spínač po nárazu, aby šel benzín do motoru. Prostě když narazíš... tak se kvůli bezpečnosti odpojí přívod paliva. Po kontrole že palivo nikde neutíká ti tohle umožní poslat benzín o5 k motoru.

Jinak u mne aktuálně provedena výměna spony na poloose. Naštěstí jsem na to přišel v úplném začátku, takže ani téměř žádná vazelína nechybí. Ještě že tak, za týden mám jet 1700km, to bych taky třeba nedojel :o

Odesláno

SPOJKOVÁ LOŽISKA:

stoupnu na spojku a začne se ozývat něco mezi vrzáním a kvílením, někdy to dělá i když jen stoupnu na brzdu nebo se nějak změní rychlost... dělá to strašně nepravidelně, ale nejčastěji když se stoupne na spojku, někdy to jen vrzne, někdy to vrzá dýl...

muže to být špatnyma ložiskama ve spojce? ( i když to občas dělá a na spojce nestojim... )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...