drahonak Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 chci se zeptat ohledne brzd je slozita vymena odvzdusneni atd? a popripade jake brzdy a cena mam s14 Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Brzdy se tu už řešili víckrát. Mrkni třeba sem Sice sháněl na S16, ale značka zůstává Jinak je jen S16(GTI). O S14 a S11 nevím Podle mě jsou to oba jen SPORT. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 já jsem dávala Ate a kotouče i s destičkama jsem měnila sama, takže to opravdu složité není Citovat
MyP106 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 j na sport 1,4 dáš klasický ATE s klasickou destickou ATE, pkud nebudeš měnit brzdovou kapalinu tak nic odvdušňovat nemusíš Citovat
go.play Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Alpinka: ty jsi samozřejmě šikovná holka Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 go.play: no děkuji pěkně, ale s tím emotikonem na konci to moc přesvědčivě nezní Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 No joo to mě ani nenapadlo A to mám tu modernější S22 v garáži To je pekelnej stroj. Na tom se udržet dá víc práce než na slušné mašině Citovat
habross Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Neporadil by mě někdo, kde sehnat za slušnej peníz bezpečnostní šrouby na alu? Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Ono dost záleží na značce těch bezpečáků. Jakou máš dosedací plochu šroubu? Rovnou, kužel nebo kouli? Já třeba sehnal bezpečáky za 250,- s rovnou dosedací plochou na saxoclubu. Tady něco je za 150,- http://www.motocentrum.pel.cz/cs/eshop-ctyrkolky-motorky/autodily/matice-a-srouby-na-kola/bezpecnostni-srouby-na-kola/ ale záleží jakou chceš tu dosedací plochu [upravil dne 7/3/12 00:02 od FiFa_cze] Citovat
go.play Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Alpinka: no už podle těch kol jsem poznal, že budeš šikovné děvčátko Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 go.play: jo ono se to dneska hodnotí podle kol? ale ať se držím tématu, budu muset k těm kolům taky kupovat šroubky nebo jsou \"součástí\" obchodu? [upravil dne 7/3/12 00:15 od Alpinka] Citovat
MyP106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 jak píše fifa, jde o to jaká je plocha na kole já kpoval bezpečáky, teda nechával jsem si je upravovat na míru a vyšli mě na 1250, pak sem ztratil ořech a mechanik co mi sundaval ty šrouby říkal že jsou snad z vesmírnýho materiálu vařil vrtal a pořad nešli dolu, takže se asi nevyplatí šetřit na šroubech a koupit nějaký kvalitnější. btw. doma nějaký bezpečáky mám s rovnou dosedací plochou a podložkou vypadá to že možná i origo z peugeotu. Citovat
kujon106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Přesně tak. Bezpečáky z Lidlu jsou sice cenově fajn, ale plněj účel asi obdobně jako mixér od Horsta Fuchse. Jestli chceš aby ti někdo neočořil kola (zvaž poměr cena/výkon - na kola za 3 000 Kč dávat bezpečáky za tisícovku je napováženou), tak musíš připlatit. Citovat
Machy_CZ Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Já mám na 306ce McGardy, jedny z nejlepších šroubu podle mě, ani nevychazi nějak draho, sada kolem 700, akorat ted budu muset koupit kvuli podložkam delší. Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Tak tak, McGardy bych taky řekl, že jsou tak nejlepší v poměru cena/výkon Já mám nějáky origo Citroen a za 250,- byly proto, že byl poškozenej ořech S ořechem jsem si trošku vyhrál a je zas plně funkční Citovat
MyP106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 já bych prosttě na bezpečákách nešetřil a hlavně koupil nový. dostaneš k ním i štítek podle kterýho ti kdyžtak udělaj náhradní ořech a podobně. a jestli máš mít kola za 20000 třeba tak si myslím že 1-2t už tě nevytrhnou. Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Sorry za OT, ale nedělal tady někdo s Peltierovým článkem? Dělám dlouhodobou maturitní práci \"Demonstrátor chladícího média\" a né a né mi to pořádně chladit. Po matuře z toho budu dělat autoledničku, tak chci aby to bylo funkční. Nemáte někdo nějáky tipy a rady? Citovat
PAJA106 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Nám učitel na přednáškách říkal, že to sice funguje, ale při 12V to není schopné ani pokrýt přestup tepla skrze stěny. Takže to, že jsi nic nenaměřil je asi dobře:D Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 ták pánové a další otázka za 100 bodů.... jak se říká takové té černé plastové věcičce, do které vedou všechny drátky ze zadních světel a kterou pak spojím s druhou černou věcičkou, která má v sobě drátky z auta a světla pak svítí? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.