Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Brzdy se tu už řešili víckrát. Mrkni třeba sem Sice sháněl na S16, ale značka zůstává :) Jinak je jen S16(GTI). O S14 a S11 nevím :) Podle mě jsou to oba jen SPORT. :)

Odesláno

já jsem dávala Ate a kotouče i s destičkama jsem měnila sama, takže to opravdu složité není :D

Odesláno

go.play: no děkuji pěkně, ale s tím emotikonem na konci to moc přesvědčivě nezní :D

Odesláno

Ono dost záleží na značce těch bezpečáků. Jakou máš dosedací plochu šroubu? Rovnou, kužel nebo kouli? Já třeba sehnal bezpečáky za 250,- s rovnou dosedací plochou na saxoclubu.

Tady něco je za 150,- http://www.motocentrum.pel.cz/cs/eshop-ctyrkolky-motorky/autodily/matice-a-srouby-na-kola/bezpecnostni-srouby-na-kola/ ale záleží jakou chceš tu dosedací plochu :)

[upravil dne 7/3/12 00:02 od FiFa_cze]

Odesláno

go.play: jo ono se to dneska hodnotí podle kol? :D

ale ať se držím tématu, budu muset k těm kolům taky kupovat šroubky nebo jsou \"součástí\" obchodu? :D

[upravil dne 7/3/12 00:15 od Alpinka]

Odesláno

jak píše fifa, jde o to jaká je plocha na kole já kpoval bezpečáky, teda nechával jsem si je upravovat na míru a vyšli mě na 1250, pak sem ztratil ořech a mechanik co mi sundaval ty šrouby říkal že jsou snad z vesmírnýho materiálu vařil vrtal a pořad nešli dolu, takže se asi nevyplatí šetřit na šroubech a koupit nějaký kvalitnější.

btw. doma nějaký bezpečáky mám s rovnou dosedací plochou a podložkou vypadá to že možná i origo z peugeotu.

Odesláno

Přesně tak. Bezpečáky z Lidlu jsou sice cenově fajn, ale plněj účel asi obdobně jako mixér od Horsta Fuchse. Jestli chceš aby ti někdo neočořil kola (zvaž poměr cena/výkon - na kola za 3 000 Kč dávat bezpečáky za tisícovku je napováženou), tak musíš připlatit.

Odesláno

Tak tak, McGardy bych taky řekl, že jsou tak nejlepší v poměru cena/výkon :) Já mám nějáky origo Citroen a za 250,- byly proto, že byl poškozenej ořech :) S ořechem jsem si trošku vyhrál a je zas plně funkční :)

Odesláno

já bych prosttě na bezpečákách nešetřil a hlavně koupil nový. dostaneš k ním i štítek podle kterýho ti kdyžtak udělaj náhradní ořech a podobně. a jestli máš mít kola za 20000 třeba tak si myslím že 1-2t už tě nevytrhnou.

Odesláno
:xvul Sorry za OT, ale nedělal tady někdo s Peltierovým článkem? :D Dělám dlouhodobou maturitní práci \"Demonstrátor chladícího média\" a né a né mi to pořádně chladit. Po matuře z toho budu dělat autoledničku, tak chci aby to bylo funkční. :D Nemáte někdo nějáky tipy a rady? :)
Odesláno

Nám učitel na přednáškách říkal, že to sice funguje, ale při 12V to není schopné ani pokrýt přestup tepla skrze stěny. Takže to, že jsi nic nenaměřil je asi dobře:D

Odesláno

ták pánové a další otázka za 100 bodů.... jak se říká takové té černé plastové věcičce, do které vedou všechny drátky ze zadních světel a kterou pak spojím s druhou černou věcičkou, která má v sobě drátky z auta a světla pak svítí? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...