Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já vim že to neni tak drahý, už jsem ho jednou dělal, o to víc mě to s*re. ani tak nejde o peníze jako spíš o čas, teď mám dost práce na baráku. o peníze jde spíš kdybych si to měl nechávat dělat. těsnění jsem dělal před rokem a myslim že můžu naprosto klidně říct, že co se týče práce tak jsem nic nepodcenil (hlava přebroušená, všechno poctivě vyčištěný, dotahování momenťákem, výměna i ostatních těsnění), spíš si myslim že jsem koupil ne moc kvalitní těsnění, bylo mi doporučený a cenově to byla střední třída. tak možná jen špatnej kus...

Odesláno

co tomu bylo? já bych to spíš naval c oté zadní nápravě nebylo. tak třeba někdo tam namontoval místo GTI nápravy obyčejnou cestovní bez stabilizátoru takže vysoké jak kráva, následoval omezovač brzdového účinkku který je na opačné straně než má být a je maximálně otevřený takže max brzdný účinek a zarezlý takže se neda nastavit.

jiank sání ještě není to se bude dělat až v prosinci při celkové repasy auta.

Odesláno

kde najdu ten omezovač brzd. účinku? ani jsem nevěděl že tam něco takovýho je, já když šlápnu prudčeji na brzdu, tak se mi hned blokujou zadní kola, někde v zatáčce to může nadělat pěknou paseku

Odesláno

takže je to u levého zadního kola, až na mě já jsem zas výjimka a mám ho v pravo, vypadá to takle zde je odkaz na PDF z uložto ZDE KLIKNĚTE

Ale většinou jsou tak zarezlý že se nedají nastavit... opět jsem příkladem já.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak aktualne jsem se potkal s kamennym plotem a mam plne v haji pravou stranu.. blinkr prasklej, blatnik pomackanej a uplne poskrabanej a dvere taky kousek, takze jsou taky na vymenu.. mozna by ty dvere sly zakitovat a striknout ale s tim nemam zadne zkusenosti.. tak uz jsem to obrecel a ted me jeste boli hlava protoze jsem si vztek vybil tim, ze jsem si pestma zacal mlatit do hlavy... :(

Ps: pridavam fotku.. http://imageshack.us/photo/my-images/521/imag0286l.jpg/

[upravil dne 26/11/11 16:22 od Jimmy106]

Odesláno

Mrzuté, leč ne neřešitelné :) Pořeší to blatník z vrakáče za pár šušňů a kapka barvy. Ty dveře nejsou nic hroznýho, jak sundáš ten blatník, tak to \"zevnitř\" s citem poklep do původního tvaru, pokus se z toho dostat tu bílou mrdku a rozleštit výsledek. Třeba se to nebude muset ani lakovat.

Odesláno

U mě aktuálně tak, že jsem musel na technickou, jelikož budu auto v pondělí zazimovávat. Bez zadních lemů (čeká se na samolepku proti šutrům), na letních 16\" jsme se od správnýho řízka alias technika dozvěděli, že máma (ročník 49\') je \"holka v nejlepších letech\" a já že jednu nesvítíci mlhovku spravuju \"ryze českym způsobem - poklepem\", načež pug bez ztráty kytičky prošel :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...