Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky by mě zajímalo, jestli už je tam naroubovaný to sání:)

edit: už jste na zimních? Já jo a je mi z toho docela mdlo:D

[upravil dne 9/11/11 17:05 od Jeny]

Odesláno

Ja jsem zatim stale na letnich... ale jednou zmrzla mlha takovym zpusobem, ze jsem byl jak na sanich... :D ale jinak v cajku.. jinak prezout mam v planu do konce mesice, pokud nenastanou nepriznive podminky..

Odesláno

:D no tak to musí byt vubec hnus, prominte :mad::D

já to snad prodám a koupim na to zimaky jako co mam letní nebo jen o neco uzsi. a hodim to na rally plechy :P

Odesláno

já teda taky ještě nemám přezuto, počasí je zatim stále nakloněno letnímu obutí, ale hned jak bude předpověď hlásající nepříznivé povětrnostní podmínky, tak to měnim :D

Jimmy: s těma bruslema si mě taky pobavil :D

Odesláno

Hoši, 155, to je pomalu už rozměr podložek :D Ne, na zimu ideál. Já pojezdim do konce prosince (jestli se vůbec ale dostanu domů) a pak tradá depozit, plachta a do jara nazdar babi.

Odesláno

náhodou 155 je ještě krásnej rozměr... já mám zimáky 145 a to je teprv hnus blejt... očividně se nelíběj ani autu, den po přezutí mě podfouklo těsnění pod hlavou... zřejmě studem... takže piškot pujde zazimovat, na opravu momentálně nejsou peníze ani čas :-(

Odesláno

Pokud to je pouze tesneni, tak to nevyjde tak draze.., pokud by se k tomu musela dat nova hlava, nebo by ji stacilo zbrousit, to by bylo o necem jinem.... me stal vybrus bloku, hlavy a novy tesneni 10k.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...