Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Díky, kola sluší žejo :roker

Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato :)

No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře :(

kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine :)

Mám taky v plánu 17ky :) Cítiš nejaké zmeny na aute z odstupom času ? Zvažujem totiž 16/17 :)

Výkon išiel rapidne dolu ? Já totiž rád popridávam :)

17´´ jsou větší tudíž hezčí na autě většinou 2x větší šance že se ohnou protože musíš mít menší gumu daleko dražší gumy než na 16´´ a míň to jede

Odesláno

díky, taky doufám že se to povede :)

Jinak v origo peugeotu obědnány nové příchytky podběhů na celé auto, pač řidičům byl polámaný tak se musí měnit, spolujezdcův přední se bude sundávat kvůlu aktivnímu uhlí, no a zbytek do zásoby :D

dále když suž sem tam byl tak sem obědnal nové ty čudlky co drží kryt motoru 1.8 16V a novou hadici na odsavani přetlaku oleje nebo co to je :D

• O 3 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

tak po dlouhém přemýšlení, rozmýšlení a všem podobném sme se s milým modráskem těžce loučili. Doufám že bude nového majitele vozit stejně rád jako vozil mě :(:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...