Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Díky, kola sluší žejo Jinak m3t4L_m4n dík za ten topic, kouknu nato No a abych se nenudil takm i pežotek přichystal další zábavu, a to tu že nejdou zvenku otevírat zadní levé dveře kouk sem nato a je z venkovní kliky ulomené to načem drží to táhlo. Takže musím někde sehnat vnější kliknu zadních levých dveří v barvě modrá chine Mám taky v plánu 17ky Cítiš nejaké zmeny na aute z odstupom času ? Zvažujem totiž 16/17 Výkon išiel rapidne dolu ? Já totiž rád popridávam 17´´ jsou větší tudíž hezčí na autě většinou 2x větší šance že se ohnou protože musíš mít menší gumu daleko dražší gumy než na 16´´ a míň to jede Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 držím palce ať se vše dá do normálního stavu Citovat
sharpers Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 díky, taky doufám že se to povede Jinak v origo peugeotu obědnány nové příchytky podběhů na celé auto, pač řidičům byl polámaný tak se musí měnit, spolujezdcův přední se bude sundávat kvůlu aktivnímu uhlí, no a zbytek do zásoby dále když suž sem tam byl tak sem obědnal nové ty čudlky co drží kryt motoru 1.8 16V a novou hadici na odsavani přetlaku oleje nebo co to je Citovat
sharpers Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 tak dneska jim konečně do peugeotu došly díly, tak sem hned vyměnil tu hadici přetlaku Citovat
sharpers Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 tak po dlouhém přemýšlení, rozmýšlení a všem podobném sme se s milým modráskem těžce loučili. Doufám že bude nového majitele vozit stejně rád jako vozil mě :( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.