Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Zrovna tady píšou Ferry o OK406 u hornim uložení monroe

áá omluva,pročetl jsem Tebou dávané vlákno,tak se omlouvám za mystifikaci,tak jen doufám že nedopadnu jak Ferry A OK406 ,pokud ano tak sem pěkně :bacha páč už nenanjdu asi fakturu.....

[upravil dne 1/5/10 Burisek]

Guest frenky64253
Odesláno

mna to caka tiez vymena hornych lozisk na oboch stranach (sem tam to buchne a zaskripe) . a plus dam vymenit a stabilizacne.. nech mam pokoj na nejaku dobu..

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak Kayaba by nemela byt spatna, Sachs platil taky za dobrou znacku, origo peugeot jsou od SKF

je to tak SKF je cisty francuz.

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: frenky64253

mna to caka tiez vymena hornych lozisk na oboch stranach (sem tam to buchne a zaskripe) . a plus dam vymenit a stabilizacne.. nech mam pokoj na nejaku dobu..

a je hotovo horne ulozenie v pohode , loziska hrdzave a zakusnute. zn. SKF -vymenene

stabilizacne zn. DELPHI - vymenene

[upravil dne 5/5/10 frenky64253]

Odesláno

Tak aj ja sa pripájam, menil som ložiská minulý týždeň, po zime už pravá strana pukala pri točení. Ložiská na tom boli dosť hrozivo, ale na moje prekvapenie bolo uloženie ako nové-tak som ho nastriekal silikónovým olejom v spreji a šup ho naspäť.

Ložiská SKF - 35eur-2ks.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...