greg Odesláno 13. srpen 2010 Autor Odesláno 13. srpen 2010 opravuju teď kamarádovi na subaru tenhle nárazník, a tak mi napadlo, na 306 by taky nevypadal zle, názor? jasně že né sámotný, byly by i prahy a zadek [upravil dne 13/8/10 greg] Citovat
306gti6 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 urcite nee....ktomu autu se ten styl vubec nehodi... Citovat
vendelinek Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 No,nehodí se to ,máš hezký auto a timdle by sis to zmršil Citovat
greg Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 tak já to ani nemyslel reálně jenom jsem ho tam přiložiil a vyblejskl, protože mě zaujalo, že je stejně širokej a stejně zahnutej Citovat
Peugeot_22 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 docela dobrý nápad:superurcite by to chtelo jeste nak doladit se zbytkem auta,určitě lepší než náky laminátový monstrum;) Citovat
Rejty Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 kdyz uz rally styl,takjedine MAXI KIT:super Citovat
greg Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 Tak po relativně dlouhé době nějaká akce. Odstrojuji předek, chystám nové čepy, ložiska, uložení stabilizátoru, na cestě je facemodel nárazník a H7 čiré lampy. http://imageshack.us/photo/my-images/689/fotografie0329.jpg/ chci projít všechna místa, kde auto začíná kvést a hnedle jsem objevil toto, to asi nové neseženu, že? asi budu muset vyrobit. http://imageshack.us/photo/my-images/546/fotografie0334.jpg/ Citovat
greg Odesláno 17. září 2011 Autor Odesláno 17. září 2011 tak mám ustrojeno na zkoušku, předek obroušenej a natřenej. Dneska jsem se dal do zadních el oken. Rozdělal jsem svoje 4 náhradní dveře a dal dohromady motory z předních a vodící lišty ze zadních. a Tu je výsledek. už jenom namontovat Citovat
greg Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Aby se neřeklo, že nic nedělám. Ramena očištěna a natřena alkytonem, dostanou nové sbloky a čepy. pak nějaké práce na motoru Citovat
greg Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Další pokrok, nalisována nová ložiska do připravených těhlic a složeno s tlumiči. Včera jsem očistil a vybrousil nápravnici a tak šla rovnou do laku. Citovat
greg Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 tak dneska proběhla očista podběhů, vybroušení rzi, základ a tlumex a nasazení tlumičů. Hle, jsem našel minulou zimu, ještě že letos bude auto v suchu Citovat
greg Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 poskládáno Kolegové, kdo mi poradí - klepe se mi volant (nahoru a dolu), při přejezdu nerovností se zatřepe. Je to nepříjemná věc, nesetkal se s tim někdo? Dělá to v jakékoliv výškové poloze. Citovat
greg Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 tak jsem konečně zjistil co klepalo při zatáčení. cca pul roku staré tyčky stabilizátoru. Starline už nikdy víc Citovat
Andreww Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Tak to je mazec Já jsem použil Febi. Chtěl jsem Moog, ale v Kelly nebyli schopni sehnat Zatím v pohodě Citovat
oni Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 pokud mas uctenku jdi to reklamovat. to je svinstvo, nebal bych se ji, to musej vzit. Citovat
greg Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Účtenku jsem zatím nenašel ale už mám krabičky. Na nich píšou 3 Years Guarantee. Snad ji najdu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.