Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
preco cirku ? ono to nieje skarede len je to moc silne svetlo :D dokonca aj namna co pcham vsade tie najsilnejsie pasiky :D vid foto :D

svetlo je v skutocnosti studena biela len na foto je to do modra

O jakých nejsilnějších pasikach mluvíš.Můžeš hodit nejaký odkaz jak vypadají

Odesláno

potrebujem poradit surne !! mám dve otázky...1. ako sa dá pretiahnut kábel z dverí do kabíny cez tú iso spojku ci co to je.. a 2. neviete znáhodou ci by som mohol napojit na pravé stropné svetlo 50 cm dlzky led pásiku a na lavú stranu tiez 50 cm ?? nemoze sa tomu nic stať ?

Odesláno

Otázka 2: Ne já to tak mám, mám osvětlení led pásky na každém kraji panoramy od předu do zadu což je asi 50cm a v pohodě :papa

[upravil dne 5/12/11 18:04 od micki407]

[upravil dne 5/12/11 18:04 od micki407]

Odesláno

no takze mam to pofotene :) ...ale vyriešil som to úplne inak ako som to na prvý krát chcel :D nenapojil som to originál na svetlo co je pod dverami, ale napojil som to na vnútorné osvetlenie :) čiže ja keď otvorím auto dialkovo, tak mi to svieti pod nohy :) uvidíte na obrázku :) a ked otvorím dvere tak mi to úplne svieti pod nohy.. cize somto vyriesil jednou ranou 2 muchy :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...