Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A? jsem konkrétní. Měl jsem to potěšení se vézt ve Stillu a bylo to jako v žebřiňáku. Všechno tam rachotilo, vrzalo, klepalo, plasty na palubce, ve dveřích a na tunelu okolo řadící páky cen?ák sem, cen?ák tam, ... Jinak vevnitř rozměrově je to zhruba stejný. V tom ostatním jsem nejel, takže nevím.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

A pritom to Stilo bylo davano jako vazny konkurent, obzvlast kombik, problem asi je, ze 307 patri do nizsi stredni tridy, ale rozmerove (aspon teda SW a Break rozvorem 2700) se tlaci do stredni tridy, takze je bez konkurence:cool:

Odesláno

Minulý týden jsem se si vyzkoušel posez v novým Golfu a taky nic moc dojem. Sice to většinou všechno lícovalo, ale v sedačce jsem se vůbec necítil, potahy takový umělý, plasty ve dveřích a na palubce jak ve Fóbii. Celkový umělecký dojem - nic moc.:bojim

Odesláno

307Break, nebo SW jde snad srovnávat jen s C-5, nebo Mondeem v kombíku.(Aspoň co do velikosti).

BTW v sobotu při podzimní prohlídce jsem prolezl 407čku. Vypadá sice hezky, ale uspořádání vnitřního prostoru a jeho velikost je teda menší, než u Jeana.

[Editován dne 9/11/04 Bohumil]

Odesláno

no konecne si toho niekto vsimol vsak je ta 407 nejaka mala no ja som jazdil 406 a teraz som bol v 407 a ono je to naozaj male a este aj kufor je mensi tak co tam dorobili to by som chcel vediet

Odesláno

Přirovnával jsem 307SW a Breaka !!! Krátká 307čka to by přirovnání ke Golfu, nebo Stillu sneslo. Ale ke \"Koktávce\" a k Astře, to ne. Prostorem je to nmenší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...