Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 lou Dicku...jdi spát třeba to ráno bude lepší teď je zima tak lítej...v létě jezdi MHD Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Strejda kopec- u peugeotu mi rekl jeden typek ze 80kw je vlastne prechozi ta 66kw ze tam akorad zlepsili nake chlazeni a ten malej interc. To je vlastne ta stredni trida. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Vyčerpal jsem pro dnešek svojí dávku ironie, účast na tomhle bastlení odkládám až se zásoby doplní Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Strejda kopec- u peugeotu mi rekl jeden typek ze 80kw je vlastne prechozi ta 66kw ze tam akorad zlepsili nake chlazeni a ten malej interc. To je vlastne ta stredni trida.mě zas v hospodě řekli že když tam koupim vrtuli z vrtulníku tak to bude nejvíc hustej helikoptéra a nemusím kroutit zatáčky :D vzávám to jako koblih Citovat
Spaceeeek Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 http://www.falcon-racing.cz/kontakt/ Tady ti změřej výkon motoru kolik opravdu máš. Není to daleko od Kutný Hory. Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jo dobry tak jak se rika jedna baba povidala. Ale nejsou nahodou 307 80kw predchozi vylepseny verze z 66 kw? Oki diky doje du tam. Dam vedet. Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 z Kutné Hory?? do Bydžova?? trochu z ruky ne?? najdeš něco poblíž Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jo a to mam nejdriv koupit velkej interc. A pak na brzdu. Nebo tam mam jet tak jaj to mam? Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 nic nekupuj a dojet si na brzdu jak bylo vysvěleno pokud to trochu chápeš...větší IC ti nepomůže a u nich se zeptej...budou nejlíp vědět oni co v tom chodí a rádi ti poradí... Citovat
Spaceeeek Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 to zas není tak daleko 40 km si myslim:myslim Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jj sorry měl jsem za to že to je na moravě máš recht Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 dobre. A je pravda ze interc. Prida 8-9 koni? Citovat
wojtěch Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 když ho dáš vodorovně a ne svisle tak i víc :-D Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 já myslím že spíš 231 koní a dvě hříbata...bože co to je za otázky vždyť tam IC máš .mě to přijde jak kdyby se tu diskutovalo s 15ti letým klukem co dokoukal 5 dílů rychle a sběsile a zrovná pařil need for speed na playstationu...každý prvek v autě závisí na nějakém dalším prvku...a ve většině případů vše závisí hlavně na tom jaký máš nahraný soft co tam jeza mapy atd atd.....jsem taky laik a vím o tom poměrně hov**ale co ti na to mám říct...pokud nemáš možnost řešit to s někým kdo ti dokáže manuálně namontovat jiný lepší turbo IC a další věci a s někým kdo není schopen ti upravit nebo nahradit jinou mapovatelnou řídící jednotkou tak se tu pouze budem bavit dál o ho**ech... myslím co jediný můžeš udělat je brzda,chip,zlepšit přívod vzduchu na IC vyměnit filt v boxu za KN filtr a odstranit Fap filtr a EGR to jsou věci který se běžně dělají tak do toho Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 když ho dáš vodorovně a ne svisle tak i víc :-D :D bavíš se taky tak dobře? Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 sorry lidi ale intercoller ktery mam se rovna velikosti nove koupenych krabicovich bot. A pokud vim tak dat vetsi interc. Ktery ma treba roz. 600x300 je dobre mit ma leto pro lepsi chlezeni ne? Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 přečti si odpovědi v této sekci na můj dnešní dotaz a pár stránek dřív a apochopíš proč to lepší není.... Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Strejda kopec-co ty mas za motor? 2.2hdi ? Vykon? Citovat
LOU DICK Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 wojtech- koukam ze mas stejnej motor jako ja. Na Kolik mas cip? A ten PAF OF jsi vyndal z toho potrubi vyfuku,nebo jen mas pocitacove vypnute? Dik za odpoved. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.