Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strejda kopec- u peugeotu mi rekl jeden typek ze 80kw je vlastne prechozi ta 66kw ze tam akorad zlepsili nake chlazeni a ten malej interc. To je vlastne ta stredni trida.

Odesláno
Strejda kopec- u peugeotu mi rekl jeden typek ze 80kw je vlastne prechozi ta 66kw ze tam akorad zlepsili nake chlazeni a ten malej interc. To je vlastne ta stredni trida.
mě zas v hospodě řekli že když tam koupim vrtuli z vrtulníku tak to bude nejvíc hustej helikoptéra a nemusím kroutit zatáčky :D :D vzávám to jako koblih :D
Odesláno

já myslím že spíš 231 koní a dvě hříbata...bože co to je za otázky :D vždyť tam IC máš .mě to přijde jak kdyby se tu diskutovalo s 15ti letým klukem co dokoukal 5 dílů rychle a sběsile a zrovná pařil need for speed na playstationu...každý prvek v autě závisí na nějakém dalším prvku...a ve většině případů vše závisí hlavně na tom jaký máš nahraný soft co tam jeza mapy atd atd.....jsem taky laik a vím o tom poměrně hov**ale co ti na to mám říct...pokud nemáš možnost řešit to s někým kdo ti dokáže manuálně namontovat jiný lepší turbo IC a další věci a s někým kdo není schopen ti upravit nebo nahradit jinou mapovatelnou řídící jednotkou tak se tu pouze budem bavit dál o ho**ech... myslím co jediný můžeš udělat je brzda,chip,zlepšit přívod vzduchu na IC vyměnit filt v boxu za KN filtr a odstranit Fap filtr a EGR to jsou věci který se běžně dělají tak do toho

Odesláno

sorry lidi ale intercoller ktery mam se rovna velikosti nove koupenych krabicovich bot. A pokud vim tak dat vetsi interc. Ktery ma treba roz. 600x300 je dobre mit ma leto pro lepsi chlezeni ne?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...