Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké 7 místné MPV - první zkušenosti s 807

Recommended Posts

Odesláno

No zeptal bych se lidí co tomu rozumí a oni ti to vysvětlí, také jsem si to myslel. A proč by se takové krásné a spolehlivé vozy které nové stojí milion prodávaly tak lacino???? Oproti jiným podobným.

Odesláno

Myslím si, že autům docela rozumím, dokážu si ho před koupí prověřit a zjistit, jestli je to krám nebo ne. A tyhle auta dnes už milion nový rozhodně nestojí, soused nedavno kupoval novou 807, udelali mu u Peugeotu specialni cenu neco pres 600 tisíc. A cena 3 roky starýho kolem 300 tisíc je naprosto normální.

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Neřekl bych že se tady řeší nějak moc problémů, to máte všichni ty Vaše 807 a C8 tak nový???

Jinak za 200tis nic novějšího neseženeš a když jsem chvíli uvažoval o Galaxym, Sharanoj a spol tak tam to cenově vychází s bídou na 2003 s 2x stočeným tachákem..

[upravil dne 17/5/10 Sagic]

Ja mám C8 rv. 2002, poctivých 152 tis. najeto, spokojenost:-):papa Myslím že, nemáš se čeho bát.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Nestraším, ale vím o čem mluvím. Mám 7-2007 a od ledna už jsem do toho naspal 30 tisíc. A to byly celkem banální věci.

Nedovedu si představit jak by to vypadalo ještě se starším vozem.

30tis???:o Co to?

JA jenom od února, jenom jeden hydroštel, vstřik a olej + filtry, to je tak do 10tis. A ted jenom jezdím a to mám 2002:-)

Odesláno
Původně zaslal: golias

to filas: tak toto auto bylo na tipcarsu už v unoru kdy jsem kupoval to svoje. Už jenom ty fotky mě odradily, že to dokázal nafotit v bordelu, prostě první dojem v prdeli. Jinak jsem koupil rok 2003 protože byl v dobrým stavu co se týče karoserie i motoru, hned jsem si ho nechal projet na diagnostice, mě totiž nejde o rok, ale o celkový stav a mužu říct že jsem viděl 2005ky i 2006 v katastrofálním stavu, prostě záleží jak se kdo k autu chová a byl za dobrý peníz:-). Zatím jsem vyměnil akorát rozvody,olej jinak vše ok.

Presně, de oto jak to auto vypadá a jak jede motor.:papa

[upravil dne 18/5/10 Tango C8]

Odesláno

jasně Tango, mě jenom na tom mojem trošku chybí el. dveře ale jinak dobrý je to o zvyku, prostě vždycky musí něco ustoupit, jenom by to neměl být stav auta.

Odesláno
Původně zaslal: golias

jasně Tango, mě jenom na tom mojem trošku chybí el. dveře ale jinak dobrý je to o zvyku, prostě vždycky musí něco ustoupit, jenom by to neměl být stav auta.

Já zase nemám ten displej mezi budíky, ale přiznám se, víc se mi to libí z 3 kolečky . Navigaci jsem vyřešil elegantně, nalepil sem ji zespoda přístrojovky nad budíkmi, tak abych viděl na stav paliva (ale to je mimo téma, tak nic:blablabla)

El. dveře naprostá bomba:super

Odesláno

15 tisíc olej, filtry, rozvody, oprava čidla opotřebení brzdových destiček a 15 výměna děravého chladiče klimatizace.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

15 tisíc olej, filtry, rozvody, oprava čidla opotřebení brzdových destiček a 15 výměna děravého chladiče klimatizace.

To já to měl za trošku jinou cenu 12200,-kč olej,filtry 4x,rozvody i v.pumpou,dezinfekce klimy,přehození pneu.

Odesláno

loni v dubnu jsem koupil rv list.03 najeto 108tis. automat dovoz Belgie bazar Hlinsko za 195t a musím zaťukat jen olej a filtry, olej nežere, zatím sem nedolíval teď mám najeto 120t :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...