quatro Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Ahoj chlapi.Potřeboval bych poradit.Přítelkyně si včera koupila 306 1,4 95 a nejde tachák a občas přestane jít otáčkoměr.Zajímalo by mě co s tim otáčkoměrem.Ten tachák bude předpokládám náhon-doufám,že to neni nějak složitý.Dík za odpovědi. Citovat
Driver Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 U r.v. 95 by měl být klasicky náhon, jinak s tím otáčkoměrem nevím. Vyndat přístrojovku je celkem jednoduchý. Citovat
tuner Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Otačkoměr by měl byt elektronicky aspoň já to tak mám 306 1,6 r.v 97. na prevodovce je takovýsilonový bazmek drží na jednom šroubu (pokud si dobře vzpomínám) Když to odšroubuješ a vyndáš něčím ten otvor zacpi at nepříjdeš o moc oleje, je tam takoveé kolečko se snímačem a to vše roztáčí čtverhraná tyčka z plastu( nejčastěji bývá ukroucená nebo načatá ) ja jsem to vyřešil tak že jsem tu umělou uplně ulomil navrtal slaboučkým vrtáčkem a zarazil tam čtverhraný konec z nahonu Š120 to vše pečlivě zalepil no a už jezdím pul roku bez problému. Citovat
tuner Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Když teď tak nad tím přemýšlím tak nevím jestli to neplatí pro rychlo měr určitě jo nešel mi rychloměr tak sory:( Citovat
hloze-ja Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Tachometr je ryhlomer, ne? Takzes to napsal dobre, ne? Otackomer by mel byt el. asi urcite. (Byl uz i u S120) a tachometr na nahon myslim, ze byl tak do rv 96. Elektronickej se delal z casti jeste i do starsich modelu. Ad. tuner. A zajistils to nejak proti prokluzu? Nebo jsem to mozna spatne pochopil. Citovat
quatro Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Tak jsem to před chvílí rozhodil.Jojo,je to to kolečko a tim plastovym čtyřhranem-teda teď už jaksi kulatym.Se ani nedivim,že to nechodí.Taky to mohli udělat železný :-( Tak teď to nějak vymyslet-byl jsem u peugeota-celej ten mezikus 3700.- tak jsem málem upadl.Asi tam zkusim taky nějak narazit novej čtyřhran.Zatim dík. Citovat
tuner Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Zajistil jsem to tak že jsem tam navrtal dirku o fous menší a ten čtverhran jsem tam natlačil silou a pro sychr jsem to zalepil tyvným lepidlem a je to ok. Ta cena mě malem porazila i takhle na dalku:o Citovat
quatro Odesláno 8. říjen 2004 Autor Odesláno 8. říjen 2004 Tak jsem dneska šel koupit ten škodováckej náhon a řekl bych,že ten čtyřhran je dost menší,než ten plastovej na tom kolečku na 306.Řekl bych,že tohle by se tam taky protáčelo,ne? Citovat
Xaverious Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Me to taky nefacha a nevim proc. Zas tolik tomu nerozumim abych pochopil o cem se tady bavite. Neni tu nekdo z Liberce ze by se mi na to mrknul ? Citovat
quatro Odesláno 8. říjen 2004 Autor Odesláno 8. říjen 2004 Tak to máš určo taky v háji ten plastovej čtyřhranej trn-omletej a protáčí se.Fakt,to byl nápad dávat tam plast :-((( Bohužel,do Liberce daleko,mrknul bych se na to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.