Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

m3t4L_m4n: Děj foto ať vidíme co a jak;) A je to určitě hliník?

Jinak lak ano,ale né normální!To pak akorát tak zmatní a nebude to zrcadlo.A když použiješ kvalitní pastu,nebo to pak vezmeš voskem a je to v klidu.Marty leštil pastou co já ty Carliny a dodneška na ně nemusel sáhnout,já taky od ledna nepřelešťoval,jen to umyješ a bordel je fuč:D

Odesláno

já leštím jak tu píšete těma cihličkama, zítra hodím foto, mám už dvě kola hotový, mám hrubou hnědou pastu - ta je na předleštění - zatáhne rýhy po smirku, nejjemnější smirek kterej jsem použil měl zrnitost kolem 180, zbytek zatáhla pasta a tvrdej filcový kotouč, hliník se pak docela zahřeje a rýhy začnou mizet, no a na lesk mám bílou - ta už dělá efekt zrcadla. Nejhorší je když je disk zoxidovaný, leštím staré pavučiny a byly opravdu v otřesném stavu. Nevím jak ostatním, ale mě barvožrout na originál laku nezpůsobil nic, takže jsem ho po 24 hodinách umyl a vzal do ruky šmirgl a žiletku a obrousil jsem to ručně

Odesláno

Urcite je to hlinik.. Teda aspon dufam :nevim Je to origo hlavica, ktora sa montovala do sportovych paketov.. Zajtra hodim foto aby ste videli tie skrabance ci to bude treba aj smirglovat alebo len nejakou pastou vylestit :papa

Odesláno

tu hlavici má kámoš v autě..... v zimě pěkný svinstvo...... jinak mě barvožrout taky neudělal nic....... takže musim hezky růčo..... ale ten čas nějak pořád chybí

Odesláno

tu pastu pak na ochranu mate jakou? jinak co jsem delal ja,byla to strasna prace a nikdy to nebylo ono, wooodymu jsem U2U na jednoho typka,ma na to naradi a uz vi co a jak a vysledek stoji za to! jinak je divny ze ten barvozrout to nedostal dolu.. jinak kde to brousis? jen tak v ruce? pac jak kolo poradne neroztocis,tak to budes delat mrte dlouho..

Odesláno

a to jsem to mel roztoceno, pac jsem si udelal redukci a upnul kolo k takovy velky bruzce... zacal jsem na smirku 80 a koncil 1200, vse pod vodou

Odesláno

nevím co má woody, ale pokud mám srovnat pracnost tak je to nějak takto:

80% pracnosti a času zabere sundání dvousložkového epoxy laku a dobroušení

zbytek už je jen příjemná práce s vrtačkou a leštěním...

tak jsem to měl asi já:D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...