309GT Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 m3t4L_m4n: Děj foto ať vidíme co a jak;) A je to určitě hliník? Jinak lak ano,ale né normální!To pak akorát tak zmatní a nebude to zrcadlo.A když použiješ kvalitní pastu,nebo to pak vezmeš voskem a je to v klidu.Marty leštil pastou co já ty Carliny a dodneška na ně nemusel sáhnout,já taky od ledna nepřelešťoval,jen to umyješ a bordel je fuč Citovat
wooody Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 tak to by snad nenapadlo nikoho to stříkat klasicky lakem.... Citovat
renm Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 já leštím jak tu píšete těma cihličkama, zítra hodím foto, mám už dvě kola hotový, mám hrubou hnědou pastu - ta je na předleštění - zatáhne rýhy po smirku, nejjemnější smirek kterej jsem použil měl zrnitost kolem 180, zbytek zatáhla pasta a tvrdej filcový kotouč, hliník se pak docela zahřeje a rýhy začnou mizet, no a na lesk mám bílou - ta už dělá efekt zrcadla. Nejhorší je když je disk zoxidovaný, leštím staré pavučiny a byly opravdu v otřesném stavu. Nevím jak ostatním, ale mě barvožrout na originál laku nezpůsobil nic, takže jsem ho po 24 hodinách umyl a vzal do ruky šmirgl a žiletku a obrousil jsem to ručně Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Urcite je to hlinik.. Teda aspon dufam Je to origo hlavica, ktora sa montovala do sportovych paketov.. Zajtra hodim foto aby ste videli tie skrabance ci to bude treba aj smirglovat alebo len nejakou pastou vylestit Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Na nete som nasiel jednu foto.. Je to tato paka Citovat
wooody Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 tu hlavici má kámoš v autě..... v zimě pěkný svinstvo...... jinak mě barvožrout taky neudělal nic....... takže musim hezky růčo..... ale ten čas nějak pořád chybí Citovat
renm Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 přikládám nějaké to foto jak jsem slíbil [upravil dne 19/4/10 renm] [upravil dne 19/4/10 renm] Citovat
oni Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 tu pastu pak na ochranu mate jakou? jinak co jsem delal ja,byla to strasna prace a nikdy to nebylo ono, wooodymu jsem U2U na jednoho typka,ma na to naradi a uz vi co a jak a vysledek stoji za to! jinak je divny ze ten barvozrout to nedostal dolu.. jinak kde to brousis? jen tak v ruce? pac jak kolo poradne neroztocis,tak to budes delat mrte dlouho.. Citovat
oni Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 a to jsem to mel roztoceno, pac jsem si udelal redukci a upnul kolo k takovy velky bruzce... zacal jsem na smirku 80 a koncil 1200, vse pod vodou Citovat
renm Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 no moje vypadaly takto, nejhorší je ta oxidace, je to dost do hloubky špatně se to rozlešťuje:myslim Citovat
oni Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 presne tak, ta je nejhorsi a jak je do hloubky,je to strasny srani. to wooody je ma pekny,tolik prace nema! Citovat
renm Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 nevím co má woody, ale pokud mám srovnat pracnost tak je to nějak takto: 80% pracnosti a času zabere sundání dvousložkového epoxy laku a dobroušení zbytek už je jen příjemná práce s vrtačkou a leštěním... tak jsem to měl asi já Citovat
Dandy123 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 A za kolik by se pohybovali ceny, kdyby mi to někdo dělal? Nemám na to vybavení a ani netuším jak na to.. Mám přesně ty kola jak tu ukazuje oni a renm. Citovat
Dandy123 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ty bláho...tak to je levnější to nechat vypískovat a přelakovat.. Citovat
wooody Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 podle toho co chceš dělat, límce tak 2500 za všechny a jestli celý tak počítej tak 2500 za kolo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.