Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Napravy rovnake su, na motore nezalezi, zalezi na tuhosti napravy (hatch, sedan, break), break ma najtuhsiu...

... problem je s tym ABS, brzdy by sa museli prehodit, pripadne cele ramena z tvojho na tu novu, ale to = repas a si tam kde na zaciatku :( ...

Odesláno

Nechce se mi to hledat, ale buď ty brzdy klidně půjdou použít tak jak to je, to ABS tam ničemu nepřekáží, jsou to jen snímače, a i vozy s ABS mají omezovač na zadní brzdy, nebo se prostě jen přehodí brzdy i se štíty, to je naprostá trivka. Měnit ramena kvůli brzdám je blbost.

Odesláno

Ak je to tak, tak ti musi sediet akurat to, aby bola rovnaka ako tvoja (bubon, kotuc) ... a ramena maju na brzdy rovnake uchytenie? Jedny su Bosh a druhe Girling, nie?

Odesláno

Ramena jsou stejná, taky už jsem párkrát přehazoval celé brzdové systémy. I pro kotoučové brzdy je to uchycení stejné, prostě rameno je jedno, a na to se navěsí celý systém.

Odesláno

Tak to je parada, hlavne ze ked som zhanal napravu, tak mi v Pug servise povedali, ze musim zohnat presne taky brzdovy system ako mam, lebo mi tam nebude nic pasovat :D:D:D ... aspon viem :) ... to som mohol dozadu nahodit kotuce rovno ked som sa s tym hral kedysi :)

Odesláno

Takže ak doble chápem, nebol by problém na moje brzdy hodit do zadu kotúče? Nieje tozdiel v brdovom valci a tak? Predsalen do bubnu môže byt tlačené iné množstvo kvapaliny ako do kotúča.

Takže narovinu: Pojde tam aj naprava s kotučami?

Ďakujeem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...