Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych prosbu na všechny.Můžete se podělit o zkušenosti s tímto autem (306. 1,8 16V Roland Garos) jsem vděčný za jakékoli info. Díky moc.:)

Odesláno

Čus, tak já nemám auto ve výbavě Roland Garros, ale motor mám stejný, r.v.1999. Menší problém je v tom, že v novější verzi se motor 1,8i 16V nedovážel do ČR a tak občas je problém sehnat ND, i když to není tak hrozné... Vyšší je ovšem cena ND. Jinak já jsem s autem problémy většího kalibru neměl, vzhledem k tomu, že ho používám jen o víkendech (jinak služební) má málo nalítáno, po 55tis. najetých km tyto opravy:

- brzdové obložení komplet vpředu i vzadu (kotouče + desky)

- výfuk zadní + střední část

- výměna nefunkčních sahar...... :(

J.

Odesláno
Napsán autorem jimar

Díky moc za posřehy. Já ho mám možnost koupit. Je to rok 98. A jak jsi na tom se spotřebou?

8-9l/100km - město

6-6,5l/100km mimo město

dálnice jak kdy... když ženu 180 furt, tak 9, asi...

Kdysi jsem spotřebu měřil, ale teď už dlouho ne, ale není to nijak dramatické, navíc v té Tvojí výbavě to bude asi supr svezení... :papa

Odesláno

pche, tak to mas nejakou hodne lehkou nohu ... 9l pri 180 ? podle \"chytry originalni knizky\" to ma spotrebu 11.8 ve meste a me se to dari uspesne plnit :D a na ty dalnici bych si tipnul ze 10l urcite, ale treba mam proste ziznivou mrchu ...

jinak, ja taky zadny drasticky opravy ... krom sahar (kdyz sem to kupoval, tak to bylo bouchly a ne uplne spravne opraveny a tedko nekdy bodou muset jit desticky ... predni / zadni

nepocitam ze sem musel koupit jeste novy letni gumy 195/16/45 ale od kumho byly dost levny ...

[Editován dne 7/10/04 z3rg]

Odesláno
Napsán autorem z3rg

pche, tak to mas nejakou hodne lehkou nohu ... 9l pri 180 ? podle \"chytry originalni knizky\" to ma spotrebu 11.8 ve meste a me se to dari uspesne plnit :D a na ty dalnici bych si tipnul ze 10l urcite, ale treba mam proste ziznivou mrchu ...

jinak, ja taky zadny drasticky opravy ... krom sahar (kdyz sem to kupoval, tak to bylo bouchly a ne uplne spravne opraveny a tedko nekdy bodou muset jit desticky ... predni / zadni

nepocitam ze sem musel koupit jeste novy letni gumy 195/16/45 ale od kumho byly dost levny ...

[Editován dne 7/10/04 z3rg]

Tak ta spotřeba mě nějak netrápí, já s Pažoutem jezdím jenom o víkendu a to si vychutnávám pomalou jízdu, protože celý týden fičím po republice služebně a mám toho vždycky dost...

Jediný, co mě dost šoklo, byl stav brzdových kotoučů, které Ti doporučuju taky pořádně prohlídnout, protože já tam měl samozřejmě ještě originály a po najetí 45tis. km z nich zůstaly žiletky... Asi to nebude úplně ta nejvyšší kvalita... :( Jo a jak se Ti sháněly sahary?

BTW. - já to mám teď taky bouchlý, nějakej umělec mi dokonale vyspravil na parkingu čumák, naprasklý nárazník, 2 díry v kapotě, prasklej plast u lva, oba světlomety - urvaný držáky... :mad: málem mě trefil šlak, opravu tipuju tak min. 15tis...... :(

Odesláno

ja tu spotrebu taky moc neresim, moc s tim nejezdim. Po Praglu by me to sezralo :) To si raci vychutnam firemni, Fabku 1.9 SDi ... ta trha asfalt :D

Sahary sem nastesti cely nemenil, jen vrtuli a to mne stalo, ten kus plastu, 6000,- (oprava a jeste nejaky malickosti). Nastesti sem to neplatil, ale ten clovek od kteryho sem to koupil. A ted cidlo teploty nebo ceho ... 750,-

Ale jinak ho mam rad, jen bych radeji silnejsi posilovac do mesta. Je to docela prace nekam se cpat ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...