Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Práve som sa vrátil z peugeotu:

- siréna sa naozaj nachádza nad hmlovkou v prednej časti auta (ako písal Budhas), konektor je dostupný rukou po vytiahnutí sa dá deaktivovať siréna.

- diagnostika vyhodila chybu spínača v zámku dvier spolujazdca, zaujímavé je že obrazovka v palubovke auta ukazuje korektne zatvorenie dvier čiže funkčný spínač, ale cez diagnostiku alarm vyhodnotí chybu spínača počítač to vyhodnotí ako otvorené dvere a už auto húka. Pravdepodobne na základe odporu spínača ho počítač alarmu vyhodnocuje ako zlý.

- odporučili mi vymeniť zámok dvier nakoľko je nerozoberateľný.

Odesláno

Ešte zaujímavosť :

- chceli mi deaktivovať alarm pokiaľ nevymením zámok dvier lenže to nebolo možné nakoľko na deaktiváciu alarmu pýta kód ktorý netuším aký je a ani servisák v peugeote. Napadlo ma že by to mohlo byť nejaké číslo z kartičky ktorá je na výrobu nového kľúča.

Odesláno

Podobný zámky opravuju u Fábií.Jeden zámek na Fabku stojí 2500 Kč a já ho jsem schopnej po el. stránce opravit za cca 25 Kč.

Jde tam o mikrospínač,je možný,že bude i tady.Omrkni to.

Odesláno

Je mi jasne že tam je zašitý mikrospínač problém je že tam nie su žiadne šróbiky len umelé spoje, ktoré keď vypáčim už nedám dohromady. Na fotke hore nad konektorom taky biely spoj. Pokiaľ by som to rozobral bude zasa problém zohnať mikrospínač. Skúsim kúpiť z havarovaného zamok potom by som tento rozobral a pereskúmal.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Je tam mikrospinac tak skus to pozriet riadne ako pise budhas.

Našiel som nejaké P607 na náhradné diely u Vás v ZAA tak skúsim či nemajú zámok dvier na predaj.

Odesláno

Podle me nemas co ztratit,kdyz to rozeberes. Mikrospínačů je spousta a úpravy na nich jsou možný.Já bych si prvně zjistil,jestli ten zámek někdo má,pak rozebral ten svůj,kterej buď spravíš nebo ne a pak koupíš nebo ne. Když to řeknu lajcky,tak \"všechno dělaj lidi\" takže i ten zámek někdo skládal.Tak se toho neboj.Případný odvrtany plastový spoje nahraď šroubkem,nebo zatav.

Odesláno

Včera som zohnal druhý zámok na vrakáči vymenil zapojil zatiaľ drží alarm sa od včera nespustil. Ďakujem za rady, obrázky členom fóra :potlesk

Starý zamok som skúšal rozoberať vyzerá to ako monoblok takže to bude fuška poskladať, ale aspoň ho rozoberiem aby sme vedeli či je to do budúcnosti možne opravovať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...