martis Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 ahojte mam taky cudny pocit ze mam na aute nieco vybite,ale neviem presne zistit co,ked idem po nerovnostiach,napriklad platana cesta,alebo diery v ceste tak pocujem nieco buchat ako keby bolo vybite,v predu su nove capy riadenia,pravy spodny cap na ramene,lavy vizera byt ok,nove loziska v tlmicoch,nove tycky stabilizatorov,zadok je komplet je oprave,a sa mi zda ze to bucha z pravej prednej strany,do teraz mi nic nebuchalo,od kedy som mal vonku pravu poloos tak sa mi zda ze od vtedy to bucha,moze byt pololeny tlmic v mcpersone,a aj sa mi zda pravy tlmic trosku slabsi ako lavy zeby aj to?ale to buchanie je je ako keby nieco vibite,diki za kadzu radu. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Zkus nejdřív zkontrolovat zda je utažená centrální matice na pístnici tlumiče. Je to ta uprostřed horního uložení tlumiče. Citovat
martis Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 akurat som pozeral,soferova sa tocila aj z piestom,skusal som dotiahnut ale uz sa neda je ok,ale spolujazcov tlmic som skusal cisto z rakcnou dotiahnut a tam sa mi netocila sruba z piestom,je to dotiahnute,ale zaujimave je ze prava sruba sa tocila z piestom tlmica a lava ako keby bol zablokovy piest sa to netocilo,nemusel som davas kluc na piest tlmica zeby to bolo tym??alebo je to ok,som kontroloval aj tie 3ks srub co sa srubuje ulozenie tlmica tiez je ok.moj tym bud ten tlmic,alebo silembloky na ramene kde sa srubuje na napravnicu.aj dakedy ked napr.cuvam alebo idem do predu pomalicky a vytocim volant (trosku) tak mi tam nieco iba pukne a to je vsetko.ak vas napada horne ulzenie tlmica to je ok na 100% je nove. Citovat
martis Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 este ma napadla jedna vec,silemblok tycky stabiliatora predna!! ale mam problem nasiel som na nete 2,3 cm alebo 2,4cm a ani v service box nepise ze aky tam ma byt hmm [upravil dne 9/4/10 martis] Citovat
jojtik Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Pokial myslis cislo 2, tak mas 23 mm. Vlez pod auto a čapni priecny stabilizator (c.1) a zatras pri tom drziaku (c.4). Mal by buchat. Inac sa vybitie toho silentbloku (c.2) prejavuje tupymi, silnymi ranami pri prejazde nerovnostani. S vymenou neporadim, je individualna pre rozne typy vozov. Citovat
martis Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 vymenit to viem je to lahke,pokial idu povolit sruby ale mam tu pistol co maju v pneu servise takze pohoda,takze ten silemblok kupim 23mm.2ks. ale asi naprv skusim pozriet ci je fakt vybity,nemam sajnu ci bol vobec meneni.aj tak by sa dalo zistit ze uvolnim tie tycky stabilizatorov na oboch stranach a a jednoducho budem napr.z velkym srubovakom alebo rukov to kivat a ked su zle tak tam bude vola ze?alebo rovno kupit druhe a vymenit.hmm mne to bucha ked idem po nerovnostiach tak su niekedy take tupe narazi,ale nie vzdy iba ked je vacsia nerovnost,spajana cesta,alebo vypukel,diera,vtedy to pocut,ale nebucha to veelmi,len su take tupe narazi. Citovat
jojtik Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Ked uz budes dole, tak vyskusaj aj silentbloky ramena. Jednoducho tras (silou) ramenom pri tych silentblokoch a uvidis. Jeden sa da skontrolovat aj vizualne, druhy jedine vybrat rameno. Buchot co opisujes najcastejsie robi spodny gulovy cap ramena, ale ten si pisal, ze je novy. Skus zdvihnut koleso a smykat s nim z lava do prava, pripadne hore a dole. Sleduj vôlu, zvuky a porovnaj s druhou stranou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.