Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam tady problem s mi 16 a to takovej, ze se mi neotviraj strikace benzinu. vite nekdo cim by to mohlo bejt???? kdyz budeme predpokladat ze relatka a ridici jednotka jsou OK.????? :myslim

budu vdecnej za kazej prispevek.........diky a cau

[upravil dne 9/4/10 Ferry]

[upravil dne 11/4/10 zdenčán]

Odesláno

Čau,víš určitě že jednotka, relé atd. jsou ok? Zkus změřit jestli ti jde do vstřikovačů proud když startuješ.Mě to nedávno dělalo to samé, vše OK ale nešel proud na vstřik, nakonec to bylo přerušeným drátem co dává z jednotky impuls vstřikovači....Tak snad ti to něják pomůže :papa

Odesláno

no prave ze mi tam zadnej proud nejde..........ale kdyz sem promeroval draty od vstriku k ridici jednotce tak byly pruchozi...........

a prave ze se mi nechce celou kabelaz rozdelat a prohlizet..........ale kdyz me nic jineho nezbyde tak to urcite udelam....diky za typ!

Odesláno

Ty ještě mě tak napadlo, zkus zkontrolovat Hallův snímač otáček, ten taky udává dobu a délku vstřiku...problém může být i v něm.Při vypnutém zapalování změř na snímači pin 1 a 2, měl by tam být odpor asi 300 až 500 ohmů.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...