syko1 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Ahojte, mate niekto skusenosti so znackami vyrobcov? Delphi alebo LEMFÖRDER alebo febi. Caka ma vymena tyciek stabilizatora a tycky riadenia a v cenach je docela velky rozdiel. Este ked sa menia teto ticky tak je potrebne este nieco vymenit? ako napr capy riadenia? dakujem . Opraven nadpis. Ferry [upravil dne 9/4/10 Ferry] Citovat
jojtik Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 T\"i\"cka s makkym, to bije do oci. Febi je znacka, ktora sa zivi prekupom, tj. hodne kolise kvalita. Delphi tiez nic moc (polovica veci tiez prekup) a na podvozok duplom. LEMFÖRDER nizsia stredna trieda. Veci na podvozok jedine TRW, Moog a Sasic, su bezne dostupne. Veci na podvozku sa menia ked dosluzia (buchot, klepanie do volantu, vola...). [upravil dne 9.4.2010 jojtik] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 dobré jsou i tyčky stabil. značky Meyle řady HD (těžký provoz)--mají větší průměr čepů a cena slušná jinak Moog,Trw,Sasic jsou super a i cena je vyšší Citovat
jojtik Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Jj Meyle HD, ale v ponuke online i fyzicky dost nedostupne. Inak LEMFÖRDER je prvovyroba tusim VW, ale ja so spodnych gulovym capom nemam dobre skusenosti (do pol roka kaput). Citovat
syko1 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 jj aj ja som pocul ze ak vydrzi rok tak si mozem gratulovat. Citovat
shark734 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 znama ma autodiely a na delphi k nej chodi minimum reklamacii Citovat
syko1 Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Tak ze cele ma to vyslo do 100€ aj z pracou su tam tie kvlaitnejsie tak snad rok to vydrzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.