Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera probehla vymena zimnich -> letni (zena zkousela jestli bude schopna vymenit si sama pri pichnuti kolo), jedno kolo jsem mel trosku malo nafoukany, tak jsem dojel na pumpu a dofoukal na 2.5 atm vsechny 4 kola, kolik ma byt spravny tlak ? I tak se mi zda ze gumy jsou mekke, hlavne ty vepredu. Obcas taham za autem vozik. Gumy tam jsou nejake 14\".

Odesláno
Původně zaslal: lampa

Vcera probehla vymena zimnich -> letni (zena zkousela jestli bude schopna vymenit si sama pri pichnuti kolo), jedno kolo jsem mel trosku malo nafoukany, tak jsem dojel na pumpu a dofoukal na 2.5 atm vsechny 4 kola, kolik ma byt spravny tlak ? I tak se mi zda ze gumy jsou mekke, hlavne ty vepredu. Obcas taham za autem vozik. Gumy tam jsou nejake 14\".

ja mam tiez nafukane na 2,5 (podla nalepky ma byt 2,4) a vpredu to vyzera ako keby su napol vyfucane :nevim

Odesláno

mělo by to bejt na autě napsaný.... většinou u dveří nebo na víčku nádrže...... někde mezi 2.2 a 2.4..... osobně mám taky 2.5, jeden čas i 3 a pořád se mi to zdá taky měkký :-D

[upravil dne 9/4/10 wooody]

Odesláno

Vsetky 4 sa fukaju na 2.4, ak mas nalozeny zadok, tak na 3.0 ;) --- to plati pre 14\", motor 1.4 break ;) ... ale rozdiel tam asi nebude :)

Odesláno

pokud se budeme bavit o 14\" a profilu .../65/R14

tak rozdíl je v naložení auta. Základ je 2,4 na všechny 4 kola. jak u HB 3/5 tak sedan. U Combi nevím.

Když pak je auto naložený tak klidně 2,6-3.

Já to dávám taky na 2,5 - 2,6 a taky se mi to vepředu zdá málo.je to váhou motoru. Když jsme jeli 4 s naloženým kufrem tak jsem všechny nahustil na 2,8..

Odesláno

Nedávno jsem tu na huštění ptal, tady je topic:

Jinak taky dávám 2,5, předek pořád leží :myslim výrobce snad ví, co píše.

Odesláno

2.5-2.7

kolo nesmí moc ležet ale zase nesmí byt jak kopeček natlakovaný... musí být akorát

jde i o to jak přesně ukazují manometry na benzinkách

[upravil dne 15/4/10 abio]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...