Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Já zaúkoloval tchána a on mi vybírá koš u automatu ve Škodovce, tam je víček! :D

Asi nasadim rukavice a pujdu obehnout nadrazi:) No to byl jen vtip na to bych zaludek nemela:) takze to zatim zkusim touhle cestou:)

A kdyz tu tak vidim tebe jako konkurenta : VSECHNY KODY DO SZ:))) At mi je Ravel nevyvlastni:))))))))

Odesláno

Chjo..forum zdrave pijicich clenu:) Asi se opravdu dam na sbirani zatek:) asi bych mela vetsi uspech:) Ikdyz z pulitru je vzdycky pivko lepsi...Ale z pulitru asi zadny soutezni kod nevyctu:)

Odesláno

MJSytic: tak zatim moc dekuji za dalsich 211 bodu....dalsi kody musim poslat az po pulnoci..jak jsem psala do SZ mam limit 20 kodu za den:) Jinac opravdu strasne moc diky....Nevim zda bych byla takhle moc ochotna se prepisovat s tema pidi kodama pro temer ciziho clovicka...hluboka poklona tobe:)

Odesláno

JJ, já když jsem tu hromadu viděl, tak jsem se taky musel přemlouvat :D Já myslím, že to do zítra vydrží - na tom se nemá co zkazit :aut A rozhodně nemáš zač;)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

JJ, já když jsem tu hromadu viděl, tak jsem se taky musel přemlouvat :D Já myslím, že to do zítra vydrží - na tom se nemá co zkazit :aut A rozhodně nemáš zač;)

jj do zitra se neskazi a aspon do zitra mas jistotu ze nebudu skemrat o dalsi..pac si myslim ze to tam jeste ani zitra ten celej zbytek nenarvu:)

Odesláno

co by mírný alkoholik jsem se včera na noční překonal :D a koupil si coca-colu zero, kde byl kód, který nalezneš v SZ :papa

Odesláno
Původně zaslal: punkac

co by mírný alkoholik jsem se včera na noční překonal :D a koupil si coca-colu zero, kde byl kód, který nalezneš v SZ :papa

tak za obetovani se te obdivuji ale vice te obdivuji ze sis dal zrovna zero:)za kod samozrejme dekuji vice samozrejme v SZ:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...