Ravel Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Já zaúkoloval tchána a on mi vybírá koš u automatu ve Škodovce, tam je víček! Citovat
Kejticka Odesláno 12. duben 2010 Autor Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Ravel Já zaúkoloval tchána a on mi vybírá koš u automatu ve Škodovce, tam je víček! Asi nasadim rukavice a pujdu obehnout nadrazi:) No to byl jen vtip na to bych zaludek nemela:) takze to zatim zkusim touhle cestou:) A kdyz tu tak vidim tebe jako konkurenta : VSECHNY KODY DO SZ:))) At mi je Ravel nevyvlastni:)))))))) Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Chjo..forum zdrave pijicich clenu:) Asi se opravdu dam na sbirani zatek:) asi bych mela vetsi uspech:) Ikdyz z pulitru je vzdycky pivko lepsi...Ale z pulitru asi zadny soutezni kod nevyctu:) Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 vyhlasuji MJSytice jako nej sberace co kdy svet videl:))))) Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 MJSytic: tak zatim moc dekuji za dalsich 211 bodu....dalsi kody musim poslat az po pulnoci..jak jsem psala do SZ mam limit 20 kodu za den:) Jinac opravdu strasne moc diky....Nevim zda bych byla takhle moc ochotna se prepisovat s tema pidi kodama pro temer ciziho clovicka...hluboka poklona tobe:) Citovat
MJSytic Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 JJ, já když jsem tu hromadu viděl, tak jsem se taky musel přemlouvat Já myslím, že to do zítra vydrží - na tom se nemá co zkazit A rozhodně nemáš zač Citovat
Kejticka Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: MJSytic JJ, já když jsem tu hromadu viděl, tak jsem se taky musel přemlouvat Já myslím, že to do zítra vydrží - na tom se nemá co zkazit A rozhodně nemáš zač jj do zitra se neskazi a aspon do zitra mas jistotu ze nebudu skemrat o dalsi..pac si myslim ze to tam jeste ani zitra ten celej zbytek nenarvu:) Citovat
punkac Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 co by mírný alkoholik jsem se včera na noční překonal a koupil si coca-colu zero, kde byl kód, který nalezneš v SZ Citovat
Kejticka Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: punkac co by mírný alkoholik jsem se včera na noční překonal a koupil si coca-colu zero, kde byl kód, který nalezneš v SZ tak za obetovani se te obdivuji ale vice te obdivuji ze sis dal zrovna zero:)za kod samozrejme dekuji vice samozrejme v SZ:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.