Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz tu tak koukam na uspech s anketou pesana...Muze mit i Kejticka prosbicku?:aut Kdo nesoutezi a popiji cocacolu a fantu, venoval by mi sve kody z podvicka?:aut

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

O čo beží?

Aaale cocacola ma ted soutez ze jeden den drazba..kdo da vic tak vyhrava a druhy den kdo se trefi nejblize do vyherniho casu... mela ruzne ceny jako ipod,mininotebook a tak..ted tam ma sice herni konzoli,ktera pro me neni,ale i kdyby neudelala radost pritelovi tak ji dycky muzu prodat a koupit mu k narozeninam neco pekneho:) Takhle se pokousi shanet darky studenti:)))

Odesláno

Když jsem viděl ten nadpis,tak jsem si myslel,že tu budete řešit nejlepší čistič motorů nebo něco co žere hliník..:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Když jsem viděl ten nadpis,tak jsem si myslel,že tu budete řešit nejlepší čistič motorů nebo něco co žere hliník..:D

No vidis to:) tak az pomoci cocacoly budes neco cistit:) tak posli kod:)

Odesláno

moment moment tam pouze pisou ze se nemohou zamestnanci ucastnit primo souteze:Dja jsem pouze velky zberatel kodu z vicek :) Me je v podstate poslat muzes pac a jelikoz pit coca colu ti snad nezakazali a mohla bych rict ze jsem za tebou chodila a kdekoli jsi vyhodil lahev tak jsem si vzala vicko:) O vyhru se s tebou delit nebudu:) Tak by proti tomu snad nemeli nic mit:)

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Rad bych, ale vyhodili by me z prace :D

[upravil dne 10/4/10 macik.83]

rekni tem nahore u vas ze tam v tom maj nakej bordel na tech strankach...maj tam u souteze pravidla jako ze jeden den aukce a druhy den hra s casem a jeste k tomu tam maj pravidla co byla predtim:) Tak ted ti teda nevim:)

Vlož body a vyhraj!

Do herního formuláře napiš, kolik bodů chceš do herního kola vložit - čím víc bodů vložíš, tím vyšší máš šanci vyhrát. Vyhrát může i ten, kdo vložil méně bodů, hlavní výhra je losována.

Vložit můžeš pouze body, které máš aktuálně na svém účtu, v případě překročení dostupného počtu bodů nebude sázka uskutečněna.

Pokud chceš zvýšit svou šanci na výhru, můžeš v průběhu herního kola body přihazovat. Stačí jednoduše vložit další body, které se ti přičtou k celkové vsazené částce pro dané kolo.

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Ze ja radsi nedrzel hubu :D V Praze na vedeni jsem byl jen jednou a to pri podpisu smlouvy ;) Je to tak velka firma, ze znam opravdu jen lidi spojeny s mou praci:cool:

Takove stesti ty mas ze so nesetkavas s vedenim?:) No ale skoda pro me bych jim po tobe poslala recenzi na stranky:) Co se tyce IT tak je to o pohode,ale nekterej ten obsah tam:) No nic ty za to nemuzes:) Hlavne dobre a rychle rozvazej coca colu at mam co pit a vsichni ostatni co mi daruji sve kody:)

Odesláno

:xvul já mam taky rád kolu... Plzeňskou, budějovickou (ta má více cukru a není light, obzvláště kroužkovaná verze), ústeckou, velkobřezenskou (varianta 14 je luxus), nošovickou a humpoleckou (v práci či na cestách je oblíbená varianta švestka)

jinak kolu s červeným nebo rumíkem taky občas mohu

takže bych ti s víčkama rád pomohl, ale jak si můžeš nahoře přečíst, jsem spíše na zátky

To jen abys se mnou nepočítala :papa

Odesláno
Původně zaslal: punkac

:xvul já mam taky rád kolu... Plzeňskou, budějovickou (ta má více cukru a není light, obzvláště kroužkovaná verze), ústeckou, velkobřezenskou (varianta 14 je luxus), nošovickou a humpoleckou (v práci či na cestách je oblíbená varianta švestka)

jinak kolu s červeným nebo rumíkem taky občas mohu

takže bych ti s víčkama rád pomohl, ale jak si můžeš nahoře přečíst, jsem spíše na zátky

To jen abys se mnou nepočítala :papa

Az najdu soutez o nejvetsi mnozstvi vsech druhu zatek tak aspon vim kam mam jit:)

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Punkac: jo mno.. svestka.... :D

Kjeticka.... ted tu zrovna jednu colu popijim kam to chces? :D

Predpokladam ze do u2u?

pisni to do SZ :) kuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...