Kejticka Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Kdyz tu tak koukam na uspech s anketou pesana...Muze mit i Kejticka prosbicku? Kdo nesoutezi a popiji cocacolu a fantu, venoval by mi sve kody z podvicka? Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Popíjím (teda spíš chlastám) a nesoutěžím Chceš to do SZ? Citovat
Kejticka Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: MJSytic Popíjím (teda spíš chlastám) a nesoutěžím Chceš to do SZ? Aaaaaano prosim:) Citovat
Kejticka Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: MJSytic Máš to tam Dekuji za 338 BODUUUUU:super Citovat
Kejticka Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 O čo beží? Aaale cocacola ma ted soutez ze jeden den drazba..kdo da vic tak vyhrava a druhy den kdo se trefi nejblize do vyherniho casu... mela ruzne ceny jako ipod,mininotebook a tak..ted tam ma sice herni konzoli,ktera pro me neni,ale i kdyby neudelala radost pritelovi tak ji dycky muzu prodat a koupit mu k narozeninam neco pekneho:) Takhle se pokousi shanet darky studenti:))) Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Není zač Alespoň k něčemu to ničení zdraví je. Mám teď alespoň důvod Citovat
KoudaK Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Když jsem viděl ten nadpis,tak jsem si myslel,že tu budete řešit nejlepší čistič motorů nebo něco co žere hliník.. Citovat
Kejticka Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: KoudaK Když jsem viděl ten nadpis,tak jsem si myslel,že tu budete řešit nejlepší čistič motorů nebo něco co žere hliník.. No vidis to:) tak az pomoci cocacoly budes neco cistit:) tak posli kod:) Citovat
macik.83 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Rad bych, ale vyhodili by me z prace [upravil dne 10/4/10 macik.83] Citovat
Kejticka Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 moment moment tam pouze pisou ze se nemohou zamestnanci ucastnit primo souteze:Dja jsem pouze velky zberatel kodu z vicek Me je v podstate poslat muzes pac a jelikoz pit coca colu ti snad nezakazali a mohla bych rict ze jsem za tebou chodila a kdekoli jsi vyhodil lahev tak jsem si vzala vicko:) O vyhru se s tebou delit nebudu:) Tak by proti tomu snad nemeli nic mit:) Citovat
Kejticka Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: macik.83 Rad bych, ale vyhodili by me z prace [upravil dne 10/4/10 macik.83] rekni tem nahore u vas ze tam v tom maj nakej bordel na tech strankach...maj tam u souteze pravidla jako ze jeden den aukce a druhy den hra s casem a jeste k tomu tam maj pravidla co byla predtim:) Tak ted ti teda nevim:) Vlož body a vyhraj! Do herního formuláře napiš, kolik bodů chceš do herního kola vložit - čím víc bodů vložíš, tím vyšší máš šanci vyhrát. Vyhrát může i ten, kdo vložil méně bodů, hlavní výhra je losována. Vložit můžeš pouze body, které máš aktuálně na svém účtu, v případě překročení dostupného počtu bodů nebude sázka uskutečněna. Pokud chceš zvýšit svou šanci na výhru, můžeš v průběhu herního kola body přihazovat. Stačí jednoduše vložit další body, které se ti přičtou k celkové vsazené částce pro dané kolo. Citovat
macik.83 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Ze ja radsi nedrzel hubu V Praze na vedeni jsem byl jen jednou a to pri podpisu smlouvy Je to tak velka firma, ze znam opravdu jen lidi spojeny s mou praci:cool: Citovat
Kejticka Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: macik.83 Ze ja radsi nedrzel hubu V Praze na vedeni jsem byl jen jednou a to pri podpisu smlouvy Je to tak velka firma, ze znam opravdu jen lidi spojeny s mou praci:cool: Takove stesti ty mas ze so nesetkavas s vedenim? No ale skoda pro me bych jim po tobe poslala recenzi na stranky:) Co se tyce IT tak je to o pohode,ale nekterej ten obsah tam:) No nic ty za to nemuzes:) Hlavne dobre a rychle rozvazej coca colu at mam co pit a vsichni ostatni co mi daruji sve kody:) Citovat
punkac Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 já mam taky rád kolu... Plzeňskou, budějovickou (ta má více cukru a není light, obzvláště kroužkovaná verze), ústeckou, velkobřezenskou (varianta 14 je luxus), nošovickou a humpoleckou (v práci či na cestách je oblíbená varianta švestka) jinak kolu s červeným nebo rumíkem taky občas mohu takže bych ti s víčkama rád pomohl, ale jak si můžeš nahoře přečíst, jsem spíše na zátky To jen abys se mnou nepočítala Citovat
Kejticka Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: punkac já mam taky rád kolu... Plzeňskou, budějovickou (ta má více cukru a není light, obzvláště kroužkovaná verze), ústeckou, velkobřezenskou (varianta 14 je luxus), nošovickou a humpoleckou (v práci či na cestách je oblíbená varianta švestka) jinak kolu s červeným nebo rumíkem taky občas mohu takže bych ti s víčkama rád pomohl, ale jak si můžeš nahoře přečíst, jsem spíše na zátky To jen abys se mnou nepočítala Az najdu soutez o nejvetsi mnozstvi vsech druhu zatek tak aspon vim kam mam jit:) Citovat
Chepp Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Punkac: jo mno.. svestka.... Kjeticka.... ted tu zrovna jednu colu popijim kam to chces? Predpokladam ze do u2u? Citovat
Kejticka Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: Chepp Punkac: jo mno.. svestka.... Kjeticka.... ted tu zrovna jednu colu popijim kam to chces? Predpokladam ze do u2u? pisni to do SZ kuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.