abio Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 mám problém už jak jsem koupil auto tak byla přední kapota nad znakem promáčklá a naví c někdo se to pokoušel vyrovnat něčím ostrym a jsou tam výstupky jakm dvě bradavice průměr cca 0,8mm tak se chci zeptat kolik by stalo asi vyrovnáni a přelakování kapoty? nová kapota v černém základu vyjde cca na 3700.- má to cenu dávat opravit? Citovat
abio Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 trochu sikovný jsem šlo by to trochu promáčknout a dotmelit do požadováné výšky a stříknout to? kolik by stálo jen stříknutí? Citovat
abio Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 a nebo na aukro je kapota v základu za cca 300.- z roku 94 bude pasovat na 2001 Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Kapota na novej model má na sobě už znak, kdežto stará ne a myslím, že je rozdíl i v zámku. Lepší když seženeš kapotu na new model, ale asi nejlacinější je to vykytovat a nastříkat. Lak bych tipoval kolem 2000,-, ale záleží na lakýrovi. Možná by šlo i laciněji. Nedávno jsem řešil kpotu na starej model a ceny pod 700,- za slušnou kapotu nešli (je fakt, že jsem sháněl už v konkrétní barvě). To bych rád viděl tu za 300,-. Citovat
abio Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 není nejspíš nová ale starší http://aukro.cz/item987622016_kapota_peugeot_306_r_v_1994.html Citovat
abio Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 hmm uvidím co stím třeba se nakonec nato vykašlu musím se zeptat lakoš nakeho co by to stálo... Citovat
Andreww Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Novou kapotu v černém základu bych určitě nekupoval. Lepší starší, ale origo. Ta nová totiž rozhodně nebude v pozinku a shnije. To se stalo známému, který si dal náhradu na Xsaru. Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Hmm. Takže u ní počítat ještě s lakem, kterej by jsi dělal i na své opravované a ze starýho modelu nevím jak by pasovala. Podle mne pokud ta Tvoje je zdravá tak ji oprav a dál to neřeš. Teda pokud nenarazíš třeba na nějakou kompletní se stejným lakem (může se stejně lišit odstínem). Citovat
Andreww Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Stará nepůjde. Respektive půjde, ale předek nebude pasovat. Jiná maska i světla. Citovat
Andreww Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Než tu novou, radši tuhle http://aukro.cz/item988834604_peugeot_306_kapota.html Citovat
abio Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 pak mám ješte možnost známa dělá v reklamce a hodně solidně polepuji auta tak to můžu vykytovat a ona mi může mnisto laku na to hodit samolepící folii jakou budu chtít.... jen nevím jak bych to zkombinoval mam tmavou modrou metalízu , ale byly by ty náklady uplně minimální... [upravil dne 8/4/10 abio] [upravil dne 8/4/10 abio] Citovat
abio Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 mozna by to stim karbonem vypadalo dobre, nebo cerna matna... Nevim zkuste poradit dekuji!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.