Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám problém už jak jsem koupil auto tak byla přední kapota nad znakem promáčklá a naví c někdo se to pokoušel vyrovnat něčím ostrym a jsou tam výstupky jakm dvě bradavice průměr cca 0,8mm

tak se chci zeptat kolik by stalo asi vyrovnáni a přelakování kapoty?

nová kapota v černém základu vyjde cca na 3700.- má to cenu dávat opravit?

Odesláno

trochu sikovný jsem šlo by to trochu promáčknout a dotmelit do požadováné výšky a stříknout to? kolik by stálo jen stříknutí?

Odesláno

Kapota na novej model má na sobě už znak, kdežto stará ne a myslím, že je rozdíl i v zámku. Lepší když seženeš kapotu na new model, ale asi nejlacinější je to vykytovat a nastříkat. Lak bych tipoval kolem 2000,-, ale záleží na lakýrovi. Možná by šlo i laciněji.

Nedávno jsem řešil kpotu na starej model a ceny pod 700,- za slušnou kapotu nešli (je fakt, že jsem sháněl už v konkrétní barvě). To bych rád viděl tu za 300,-.

Odesláno

Novou kapotu v černém základu bych určitě nekupoval. Lepší starší, ale origo. Ta nová totiž rozhodně nebude v pozinku a shnije. To se stalo známému, který si dal náhradu na Xsaru.

Odesláno

Hmm. Takže u ní počítat ještě s lakem, kterej by jsi dělal i na své opravované a ze starýho modelu nevím jak by pasovala. :myslim

Podle mne pokud ta Tvoje je zdravá tak ji oprav a dál to neřeš. Teda pokud nenarazíš třeba na nějakou kompletní se stejným lakem (může se stejně lišit odstínem).

Odesláno

pak mám ješte možnost známa dělá v reklamce a hodně solidně polepuji auta tak to můžu vykytovat a ona mi může mnisto laku na to hodit samolepící folii jakou budu chtít.... jen nevím jak bych to zkombinoval mam tmavou modrou metalízu , ale byly by ty náklady uplně minimální...

[upravil dne 8/4/10 abio]

[upravil dne 8/4/10 abio]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...