Honza Odesláno 26. říjen 2004 Autor Odesláno 26. říjen 2004 poraďte mi jak sem dát fotky...... help Citovat
mk405 Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 návod najdeš v sekci pokusy a pak v JAK NA OBRÁZKY Citovat
destiny Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Pošli mě ty fotky na mail 307@destiny.cz a je sem nandám. Citovat
mk405 Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 ??? ja sem foto nepotřebuji ale Honza:D mk:papa Citovat
Luger Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Honzo, jak jsi na tom, nějakej progress? Držím paltze... Citovat
Tazman Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Napsán autorem white ahoj Honzo, ted jsem narazil na netu taky na jedny v.dvířka tak se jukni [Editován dne 25/10/Mon, 25 Oct 2004 20:40:01 +0000Mon, 25 Oct 2004 20:40:01 +0000 white] Pěkné a efektivní na srazy, ale prakticky na HOVNO. Chtěl bych vydět jak by je otevíral třeba u Tesca kde z obou stran někdo stojí. Já by to také bral ale aby se vyklápěly vertikálné přímpo na horu a ně do strany. Zhruba takto otevřeš, poodskočí toi to na nezbytnou mezeru a pak se otevřou přímo na hore po rovné ose!! Citovat
Marek206 Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 ... a nepsal náhodou Honza že ty co jsou na obrázcích už dělal a že teď dělá něco jinýho (Lambo styl)? Citovat
Honza Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 Začínám trochu upadat do depresí. Nějak nám to pořád nechce fungovat tak jak chceme Citovat
Sejki Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Ty hele ja na to prisel... A bude to docela za levno a mozna to bude i funkcni...Zatim to mam jen v hlave, ale asi se brzo pustim do nakresu..... Citovat
Sejki Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 A bude to i styl Lamborghiny ... nebo jak se ten shrot menuje Citovat
Sejki Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Jete by me zajimalo jestli to mam udelat na lozisku... ale asi jo pac to pujde lehcejc a o moc drahe to nebude a aspon se to nevychodi Citovat
Sejki Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 PS: kde se daji sehnat ty pistnice??? Potrebuju naky vykonejsi aby to ty dvere zdvyhlo Citovat
Honza Odesláno 16. listopad 2004 Autor Odesláno 16. listopad 2004 Nějak nechápu kam chceš dát to ložisko. Je tam jeden \"pant\" kterej dovolí pootevřít ty dveře a zároveň posunuje osu otevírání dveří dál do blatníku, což je dost duležitý a druhej \"pant\" kterej ty dveře vyklopí nahoru. Pístnice nejsou problem. Dáj se objednat jakékoliv délky a síly. Musej bejt montovaný na kloubky. Taky tam musí bejt dole zajiš?ovací doraz kterej se po zaklopení dveří sám zajistí a funguje jako druhej \"pant\" pro zabouchnutí dveří. Jen by mě zajímalo na jaké náklady ses dostal. Já na tom spolupracuju s pár technikama a nažíme se to vyrobit z nějakejch aspoň trochu kvalitních materiálů a jsem na ceně cca 8-9tis. Citovat
Hadra Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Já si přeju obrázek toho auta jak má MK 405.Kde ho najíííííííít:o Citovat
white Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Ahoj Honzo. Koukal jsem na tuning na DSF a opsal jsem ti tuhle adresu. Tak se tam mrkni. Tentoktát tam najdeš to co hledáš \"děláš\" a také tě to třeba inspiruje nebo pomůže s výrobou. A jak jsi vlastně daleko? http://www.tss-tuning.de/onlineshop/index.html?http://www.tss-tuning.de/onlineshop/zubehoer-fluegeltueren.htm Citovat
Honza Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Jo jo, tyhle stánky znám moc dobře. nechal sem si je celé přeložit do čaštiny. Je tam dost užitečnejch informací, dost zbytečnejch blábolů a nějaký fotky a videa. Jinak to otevírání je tak z 60ti % hotové. Ale musel sem to pozastavit. Trochu sem marodil a pak sem se pustil do kompletní přestavby svojí 405ky. Nové nárazníky, světla z BMW, částečně novej lak, interier do barvy slonové kosti, dymanat, audio, dvd, x-box atd. Takže to je celé rozebrané a na dveře neni čas. Asi na nich budu pokračovat v sezoně až budu mít 405ku hotovou. Citovat
zoby Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 jsem byl včera v carefouru a tam mají nějaký něměcký tuningový časopis a v něm byl postup jak montovali tyto dveře. ale bylo to německy. Citovat
Honza Odesláno 17. prosinec 2004 Autor Odesláno 17. prosinec 2004 Jo teď byl na návod na montáž těch dveří asi ve třech německejch časopisech. Ale montáž zvládne každej, pokud neni totálně neschopnej. Spíš je problematická výroba aby to nestálo 50tis Sme zatim tak na 8-10tis. Ale nejak nám to teď vázne. Spousta práce a málo času. Potřeboval bych aby měl den tak 48hodin Citovat
Tazman Odesláno 17. prosinec 2004 Odesláno 17. prosinec 2004 Nechci Vám kazit náladu, ale projížděl jsem web a našel jsem našl jsem firmu která prodává montážní sadu na vertikální otevírání dveří a je to česká fyrma boužel jsi nepmamtuji adresu ani jméno firmy projížděl jsem toho hodně a hledal ůplně neco jíného tak jsem si tio ani neuložil:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.