Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem white

ahoj Honzo, ted jsem narazil na netu taky na jedny v.dvířka tak se jukni

kl_500_IMGP7954.JPG

kl_500_IMGP7953.JPG

kl_500_IMGP7955-a.JPG

kl_500_IMGP7912.JPG

kl_500_IMGP7911b.JPG

[Editován dne 25/10/Mon, 25 Oct 2004 20:40:01 +0000Mon, 25 Oct 2004 20:40:01 +0000 white]

Pěkné a efektivní na srazy, ale prakticky na HOVNO. Chtěl bych vydět jak by je otevíral třeba u Tesca kde z obou stran někdo stojí:D. Já by to také bral ale aby se vyklápěly vertikálné přímpo na horu a ně do strany. Zhruba takto otevřeš, poodskočí toi to na nezbytnou mezeru a pak se otevřou přímo na hore po rovné ose!!:o

Odesláno

Nějak nechápu kam chceš dát to ložisko. Je tam jeden \"pant\" kterej dovolí pootevřít ty dveře a zároveň posunuje osu otevírání dveří dál do blatníku, což je dost duležitý a druhej \"pant\" kterej ty dveře vyklopí nahoru. Pístnice nejsou problem. Dáj se objednat jakékoliv délky a síly. Musej bejt montovaný na kloubky. Taky tam musí bejt dole zajiš?ovací doraz kterej se po zaklopení dveří sám zajistí a funguje jako druhej \"pant\" pro zabouchnutí dveří.

Jen by mě zajímalo na jaké náklady ses dostal. Já na tom spolupracuju s pár technikama a nažíme se to vyrobit z nějakejch aspoň trochu kvalitních materiálů a jsem na ceně cca 8-9tis.

Odesláno

Jo jo, tyhle stánky znám moc dobře. nechal sem si je celé přeložit do čaštiny. Je tam dost užitečnejch informací, dost zbytečnejch blábolů a nějaký fotky a videa.

Jinak to otevírání je tak z 60ti % hotové. Ale musel sem to pozastavit. Trochu sem marodil a pak sem se pustil do kompletní přestavby svojí 405ky. Nové nárazníky, světla z BMW, částečně novej lak, interier do barvy slonové kosti, dymanat, audio, dvd, x-box atd. Takže to je celé rozebrané a na dveře neni čas. Asi na nich budu pokračovat v sezoně až budu mít 405ku hotovou.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jo teď byl na návod na montáž těch dveří asi ve třech německejch časopisech. Ale montáž zvládne každej, pokud neni totálně neschopnej. Spíš je problematická výroba aby to nestálo 50tis :) Sme zatim tak na 8-10tis. Ale nejak nám to teď vázne. Spousta práce a málo času. Potřeboval bych aby měl den tak 48hodin :)

Odesláno

Nechci Vám kazit náladu, ale projížděl jsem web a našel jsem našl jsem firmu která prodává montážní sadu na vertikální otevírání dveří a je to česká fyrma boužel jsi nepmamtuji adresu ani jméno firmy projížděl jsem toho hodně a hledal ůplně neco jíného tak jsem si tio ani neuložil:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...