Existujuci Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Pročetl jsem celé vlákno, ale přesto se zeptám. Koukám na aukru a líbí se mi tyto: http://aukro.cz/item1386726564_svetla_denni_sviceni_2x12_led_homologace_e11_rl.html žádné relé k nim není, jak vidno. Takže se táži, kde v motorovém prostoru napojit kabel na přívod, kam jde proud až po otočení klíčkem? Samozřejmě mám 306ku, ne 307 . Nebo bude jistější to relé? Na aukru taky je (jiný prodejce) http://aukro.cz/item1387327725_rele_pro_denni_sviceni.html, ale 200 Kč se mi za něj dávat nechce. 200 ceskych je vela? ja za moje som dal 78 euro.. a nebanujem. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Já myslím 200 Kč jenom za to relé, když mě jenom ty světla vyjdou na 350 Kč (samozřejmě s poštou). Hodím ještě foto pojistek v motorovém prostoru, zda by někdo vědět, tam hodit kabel. Toho bordelu si nevšímejte, nikdo to tam nikdy nečistil. [upravil dne 31/12/10 15:05 MilanF1] Citovat
Existujuci Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 To je jednoduche,skus skusackou na ktorom je/nieje prud ked zapnes/vypnes zapalovanie. a mas to. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 V jednoduchosti je síla, tohle mě nenapadlo Citovat
wlado345 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 pri tom zapojeni bez relatka moze nastat ten problem, ze ak ti odide ziarovka parkovaciek tak ti nebudu svietit ani denne svetla kedze - pol dennych svetiel ide cez ziarovku parkovaciek Citovat
Existujuci Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 pri tom zapojeni bez relatka moze nastat ten problem, ze ak ti odide ziarovka parkovaciek tak ti nebudu svietit ani denne svetla kedze - pol dennych svetiel ide cez ziarovku parkovaciek O ktore zapojenie sa jedna? Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 existujuci: myslí to bez relátka (proud po klíčku a parkovačka). Tedy na to, co jsem se ptal já. Citovat
wlado345 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 jinak co se týče zapojení diodových SDS, žádné relé ani není potřeba. Stačí dát + od SDS na spínané +klíčkem a - od SDS na + od parkovaček. Třeba u těch světel co mám já, je to relé dost poruchové, i v mém případě jsem tato světla koupil s porouchanou \"tou krabičkou\" za 300,- jinak nové jsou za 2.000,- Ale já věděl, že to relé k nim nepotřebuju, tak jsem je vzal. Montáž mi trvala skoro hodinu, ale samotné zapojení asi 5 min Zapojit dva dráty a je to. + v motorovém prostoru, jak se tam někdo ptal, je třeba zde : Tak nic, nějak mi v práci nejdou vložit fotky. Nevím, jestli je to tím, jak nám tady všechno možný blokujou. Tak až doma [upravil dne 1.9.2010 Smety] [upravil dne 1.9.2010 Smety] totok zapojenie od Smetyho, je to dobry napad ked nemas rele, ale moze nastat aj taka situacia ako som pisal vyssie. MilanF1 ma predbehol [upravil dne 2/1/11 18:29 wlado345] Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 O moc rychlejší jsem nebyl, myslím, že jsem rozdíl v odeslání byl max. 3 sekundy Prasknutí parkovačky je stejně pravděpodobné, jako by prasklo jakékoli jiné světlo (můj názor). Takže v tom nevidím takový problém, prostě dám novou. Ale je pravdou, že mi hned zhasnou obě světla (denní), ne jen jedno. Citovat
Existujuci Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 existujuci: myslí to bez relátka (proud po klíčku a parkovačka). Tedy na to, co jsem se ptal já. Ucim sa. Citovat
lipnicak Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 A nejsou náhodou všechny parkovačky spojené na jednom okruhu? nebo má každá svuj vypínač?? testoval jsem to na kontaktu objímky bez parkovačky a svítilo mi to.. Citovat
Existujuci Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 A nejsou náhodou všechny parkovačky spojené na jednom okruhu? nebo má každá svuj vypínač?? testoval jsem to na kontaktu objímky bez parkovačky a svítilo mi to.. Mali by mat zvlast poistku lava a prava strana. Citovat
MilanF1 Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 SDS mi přišlo a mám zapojeno, díky za rady. [upravil dne 14/1/11 15:40 MilanF1] Citovat
vpavel Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 neni jednoduchšie aktivovat automaticke zapinanie svetiel a učel je taký istý že netreba sa starat o zapínanie svetiel alebo mam rozumiet tomu dennemu svieteniu ako z hladiska šetrenia stretavacich svetiel teda žiaroviek H7 nič v zlom len fakt uvažujem o tom prečo si to vlastne ludia montuju taketo pridavne denne svietenie krasne to vyzera na audinkách mercedesoch a podobne kde to je už namontovane priamo vo svetlach ma to štáávu to fakt ale v tomto sa stale neviem nejako zorientovaťvdaka za vaše porozumenie v kladnom umysle z mojej strany 100 ludi 100 chuti a aj kritika sem tam musi byt bez tpoho to nejde predsaj nie Dobry vecer ! funguje i u Citroen Berlingo 2003 ? ( facelift s novy svetla a masku ) Nemam rad porad zapinat a vypinat svetla ! Dekuju ! Citovat
durino666 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Nedate tu viacery foto okkrem : Bamatala : rozmýslam ich ale neviem ci budu pekne aj tie medsie co maju len 5* Led Citovat
Bamatala Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 ))) že okrem Bamatala, sa Ti moje nepáčia ??? Citovat
durino666 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 ))) že okrem Bamatala, sa Ti moje nepáčia ??? pacia ale chcem aj ine foto vidiet napriklad mam zaujem o tieto http://www.tuning.sk/image.php?image=images/news/led_denne_svietenie_12052008/LED-denne-svietenie_homologizovane-svetla_ELTA_1.jpg len neviem ako to bude vyzerat a tie tvoje su tiez pekne no proste viac ludi nech ukaze svoje auta Citovat
Bamatala Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 fii tak tie su tiež pekné a maju už SMD Led, takže lepšie budu svietiť - odporúčam Citovat
durino666 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Ok diki len este otazka : kde pri motore najdem 12v po zopnuty klucika? poradis mi sa mi to nechce meracim pristrojom hladat... aj kde si to napajal na parkovacku Citovat
Existujuci Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Ok diki len este otazka : kde pri motore najdem 12v po zopnuty klucika? poradis mi sa mi to nechce meracim pristrojom hladat... aj kde si to napajal na parkovacku Moje su napojene na bat. + a - a na parkovacku +. To je vsetko.A kupil som ich v PP v Tesco je taka mala predajnicka.Poradil mi to Bamatala,on ich ma tiez.Dal som za ne tusim 64 euro. Sorry ze som ti neodpovedal na SZ ale casovo som na tom mizerne. [upravil dne 18/3/11 16:23 Existujuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.