shark734 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Existujuci: denne svetla sa daju aktivovat cez dia aj ked nemas svetelny senzor ...trosku Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: shark734 Existujuci: denne svetla sa daju aktivovat cez dia aj ked nemas svetelny senzor ...trosku Neviem ci v mojej 307 by to slo,ked ani tempomat nezoberie atd. Hlavne ale LED setri baterku-ked chodim velmi casto kratke trate po meste. Citovat
Guest extom Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 chci se zeptat kam jste napojili napájení v motoru těch denních světel.... budu to dělat známému na 307 tak nemusím aspon hledat díky! Citovat
Existujuci Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Původně zaslal: extom chci se zeptat kam jste napojili napájení v motoru těch denních světel.... budu to dělat známému na 307 tak nemusím aspon hledat díky! U mna: bateria + a -, a + na parkovacke. Citovat
abio Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: extom chci se zeptat kam jste napojili napájení v motoru těch denních světel.... budu to dělat známému na 307 tak nemusím aspon hledat díky! U mna: bateria + a -, a + na parkovacke. ja jsem spis myslel kde v motoru je napeti, po zapnuti klice v zapalovani,aby se denni svetla sami zapla pri otoceni klice Citovat
Existujuci Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Původně zaslal: abio Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: extom chci se zeptat kam jste napojili napájení v motoru těch denních světel.... budu to dělat známému na 307 tak nemusím aspon hledat díky! U mna: bateria + a -, a + na parkovacke. ja jsem spis myslel kde v motoru je napeti, po zapnuti klice v zapalovani,aby se denni svetla sami zapla pri otoceni klice Ved to co som ti popisal je cele zapojenie. Moje denne svetla maju taku krabicku( asi rele) a to sa postara o to ze ked nastartujes motor(zacne dobijanie baterie) svetla sa roznu. Ked zhasnes motor (prestane ist do baterie prud) svetla zhasnu. Ked zapnes parkovacky (pride prud do + parkovacieho svetla a denne zhasnu ). O to vsetko sa postara ta mala krabicka ktora je sucastou balenia dennych svetiel. A zapojenie je take jednoduche ako som uz pisal. Citovat
Guest extom Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: abio Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: extom chci se zeptat kam jste napojili napájení v motoru těch denních světel.... budu to dělat známému na 307 tak nemusím aspon hledat díky! U mna: bateria + a -, a + na parkovacke. ja jsem spis myslel kde v motoru je napeti, po zapnuti klice v zapalovani,aby se denni svetla sami zapla pri otoceni klice Ved to co som ti popisal je cele zapojenie. Moje denne svetla maju taku krabicku( asi rele) a to sa postara o to ze ked nastartujes motor(zacne dobijanie baterie) svetla sa roznu. Ked zhasnes motor (prestane ist do baterie prud) svetla zhasnu. Ked zapnes parkovacky (pride prud do + parkovacieho svetla a denne zhasnu ). O to vsetko sa postara ta mala krabicka ktora je sucastou balenia dennych svetiel. A zapojenie je take jednoduche ako som uz pisal. jo ok chápu jsou různé typy relé používám, jiný typ denních světel a tam je jiný typ relé... Citovat
Smety Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Tak jsem taky namontoval SDSky, ale když všichni dávají ty rovné, pořídil jsem kulaté... Foto nic moc, jen mobilem, až se vrátí foťák z opravy, udělám pořádné... [upravil dne 1.9.2010 Smety] Citovat
Smety Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 jinak co se týče zapojení diodových SDS, žádné relé ani není potřeba. Stačí dát + od SDS na spínané +klíčkem a - od SDS na + od parkovaček. Třeba u těch světel co mám já, je to relé dost poruchové, i v mém případě jsem tato světla koupil s porouchanou \"tou krabičkou\" za 300,- jinak nové jsou za 2.000,- Ale já věděl, že to relé k nim nepotřebuju, tak jsem je vzal. Montáž mi trvala skoro hodinu, ale samotné zapojení asi 5 min Zapojit dva dráty a je to. + v motorovém prostoru, jak se tam někdo ptal, je třeba zde : Tak nic, nějak mi v práci nejdou vložit fotky. Nevím, jestli je to tím, jak nám tady všechno možný blokujou. Tak až doma [upravil dne 1.9.2010 Smety] [upravil dne 1.9.2010 Smety] Citovat
Guest extom Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 používám denní světla z aukra http://www.aukro.cz/item1210325063_svetla_denni_sviceni_2x12_led_homologace_e11_rl.html k tomu dokupím rozpínací relé a provedu zapojení takto cituji del jiného uživatele 15 - kontakt na ktorom je napätie pri zapnutom zapaľovaní 31 - kostra 58 - parkovačky Medzi 15 a relé je dobre dať vypínač. Celé to potom funguje tak že po zapnutí zapaľovania sa rozsvietia denné svetlá a pri zapnutí parkovačiek zhasnú. Tlmené, diaľkové a hmlové svetlá svietia vždy spolu sparkovačkami. Ten vypínač je tam len na to aby si ich mohol vypnúť keď budeš mať naštartované ale svetlá nepotrebuješ. Napríklad pri opravách a pod. funguje bez problému jo rele stojí cca 60.- a je to za par korun [upravil dne 1/9/10 extom] Citovat
Smety Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Proč si dokupovat relé a zapojovat takhle \"složitě\", když ti stačí zapojit + a - od SDS a chodí to i bez relé. Já to tak měl už u tří aut, brácha, táta, kolegové v práci... Prostě hodně lidí a chodí to i takhle. Citovat
abio Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Původně zaslal: Smety Proč si dokupovat relé a zapojovat takhle \"složitě\", když ti stačí zapojit + a - od SDS a chodí to i bez relé. Já to tak měl už u tří aut, brácha, táta, kolegové v práci... Prostě hodně lidí a chodí to i takhle. raději s relé jsem si pak jistější... Citovat
abio Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: Smety A v čem si seš jistější? ze ty svetla necim neodpalim, ale dneska to zkusim propojit jen jak ty rikas, a uvidim pokud to chapu dobre kabel + napojim nekam kde je proud po otocenim klickem kabel - dam, na + kablik od parkovacek.(pri vypnuti teda ten drat je ukostren pres zarovku tedy, denni svetla budou svitit, pri privedeni proudu na parkovacku dojde na - dratu od dennich k prepolovani na + , a pak tedy do dratu od dennich + i - jde proud +, cimz se vypnou...) Nemuze to poskodit denni svetla?? Citovat
Existujuci Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: abio Původně zaslal: Smety A v čem si seš jistější? ze ty svetla necim neodpalim, ale dneska to zkusim propojit jen jak ty rikas, a uvidim pokud to chapu dobre kabel + napojim nekam kde je proud po otocenim klickem kabel - dam, na + kablik od parkovacek.(pri vypnuti teda ten drat je ukostren pres zarovku tedy, denni svetla budou svitit, pri privedeni proudu na parkovacku dojde na - dratu od dennich k prepolovani na + , a pak tedy do dratu od dennich + i - jde proud +, cimz se vypnou...) Nemuze to poskodit denni svetla?? Toto asi nebude spravne. Citovat
Smety Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: abio Původně zaslal: Smety A v čem si seš jistější? ze ty svetla necim neodpalim, ale dneska to zkusim propojit jen jak ty rikas, a uvidim pokud to chapu dobre kabel + napojim nekam kde je proud po otocenim klickem kabel - dam, na + kablik od parkovacek.(pri vypnuti teda ten drat je ukostren pres zarovku tedy, denni svetla budou svitit, pri privedeni proudu na parkovacku dojde na - dratu od dennich k prepolovani na + , a pak tedy do dratu od dennich + i - jde proud +, cimz se vypnou...) Nemuze to poskodit denni svetla?? Ano, tak je to správně. Mě to takhle doporučovali i auto elektrikáři a o poškození SDS nic neříkali. Měl jsem to už na třech autech a vždycky v pohodě. Jinak to takhle doporučují i na http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla-pro-denni-sviceni/sj-288typ2-svetla-kulata-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace.html - citace z textu \"Taaak, neprší pořád, že... (To byl jen vtip ) Jasně že vím, čím to je. Je to známý problém s automatickým modulem pro spínání světel, který ne u všech aut funguje úplně na 100%. Moje rada je taková, že nejlepší je modul z auta vytáhnout a světla zapojit plus pólem na zapalování a mínus pólem na plus od obrysových světel. Tak bude zajištěná plná automatika spínání i bez modulul. Ale zákazníkům, kde mají nějaké problémy s relátkem,nebo s el.v autě a tak podobně. Jinak samozřejmě, pokud máš světla s relátkem, tak to zapojíš i s ním. + od SDS na + od klíčku - od SDS na + od parkovaček Třeba tady je + spínané klíčkem... [upravil dne 2.9.2010 Smety] [upravil dne 2.9.2010 Smety] [upravil dne 2.9.2010 Smety] Citovat
Existujuci Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Smety: dobra rada,ak sa mi rele pokazi urcite siahnem po tejto alternative. Citovat
MilanF1 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Pročetl jsem celé vlákno, ale přesto se zeptám. Koukám na aukru a líbí se mi tyto: http://aukro.cz/item1386726564_svetla_denni_sviceni_2x12_led_homologace_e11_rl.html žádné relé k nim není, jak vidno. Takže se táži, kde v motorovém prostoru napojit kabel na přívod, kam jde proud až po otočení klíčkem? Samozřejmě mám 306ku, ne 307 . Nebo bude jistější to relé? Na aukru taky je (jiný prodejce) http://aukro.cz/item1387327725_rele_pro_denni_sviceni.html, ale 200 Kč se mi za něj dávat nechce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.