acatt Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 ked si pustim radio uplne slabucko, tak to nepocujem... vlastne asi mam dobre usi ked to pocujem, manzelka nic nepocula.... Citovat
Emiš Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Hele ted jsem menil rameno na 205 1,8D, taky kvuli cepu. Jeste musim menit druhe a tak jsem se chtel zeptat jak je to s tim prelisovani/presroubovanim u 205? Nejak mi to nejde do hlavy je nejaka firma co by to delala nebo je to jen v rovinne teoreticke? Jo a olej strikackou pod manzetu mi pomohl tak na mesic a stejne to muselo pric Citovat
cpt. CHIP Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Napsán autorem David 106s16 Na 205 fakt jenom cele rameno. Tak tak, bohuzel. Ale zas to rameno stoji prd, tak to mas aspon zas usetrenou praci Citovat
Xaverious Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Jak moc je narocna vymena töho ulozeni ? porad mi tam neco klape pri prejizdeni nerovnosti a fakt uz nevim co jinho by to mohlo bejt. Klasicky veci co se taky porad resi mam vymeneny . Citovat
cpt. CHIP Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Napsán autorem Xaverious Jak moc je narocna vymena töho ulozeni ? porad mi tam neco klape pri prejizdeni nerovnosti a fakt uz nevim co jinho by to mohlo bejt. Klasicky veci co se taky porad resi mam vymeneny . Nevim jak na jakym aute, ale ja to mel asi za pul hodky, nicmene jsem delal zadni, takze jsem to mel kapanek jednodussi, kdyz jsem se nemusel prat s pruzinou. Spociva to ve vyndani tlumice vcetne jeho horniho ulozeni v phersonu, nebo proste v kastli treba jako v mym pripade v zadu se jednalo o povoleni 4 sroubu. Citovat
cpt. CHIP Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Napsán autorem Xaverious No mam 306 1.4 rok95 Porad plati to same, pruzina ven, tlumic ven, i s ulozenim, vymenit ulozeni na tlumici, tlumic s novym ulozenim zpatky. Koukal jsem se ti do katalogu jestli to ulozeni umime a umime Takze mi jenom napis nejlip mail, nebo U2U jestli mas servo, nebo ne, dle katalogu se tam jedna ta gumova potvora lisi podle servo/neservo Citovat
acatt Odesláno 11. říjen 2004 Autor Odesláno 11. říjen 2004 takze teraz cez vykend som s tou striekackou s ihlou nastriekal cez manzety na capy olej a vrzgot prestal... zimu nejak vydrzim a na jar to asi budem muset opravit ...len je otazne kolko to nebude vrzgat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.