Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele ted jsem menil rameno na 205 1,8D, taky kvuli cepu. Jeste musim menit druhe a tak jsem se chtel zeptat jak je to s tim prelisovani/presroubovanim u 205? Nejak mi to nejde do hlavy ;) je nejaka firma co by to delala nebo je to jen v rovinne teoreticke?

Jo a olej strikackou pod manzetu mi pomohl tak na mesic a stejne to muselo pric :(

Odesláno
Napsán autorem Xaverious

Jak moc je narocna vymena töho ulozeni ? porad mi tam neco klape pri prejizdeni nerovnosti a fakt uz nevim co jinho by to mohlo bejt. Klasicky veci co se taky porad resi mam vymeneny .

Nevim jak na jakym aute, ale ja to mel asi za pul hodky, nicmene jsem delal zadni, takze jsem to mel kapanek jednodussi, kdyz jsem se nemusel prat s pruzinou.

Spociva to ve vyndani tlumice vcetne jeho horniho ulozeni v phersonu, nebo proste v kastli treba jako v mym pripade v zadu se jednalo o povoleni 4 sroubu.

Odesláno
Napsán autorem Xaverious

No mam 306 1.4 rok95

Porad plati to same, pruzina ven, tlumic ven, i s ulozenim, vymenit ulozeni na tlumici, tlumic s novym ulozenim zpatky.

Koukal jsem se ti do katalogu jestli to ulozeni umime a umime :cool:

Takze mi jenom napis nejlip mail, nebo U2U jestli mas servo, nebo ne, dle katalogu se tam jedna ta gumova potvora lisi podle servo/neservo :papa

Odesláno

takze teraz cez vykend som s tou striekackou s ihlou nastriekal cez manzety na capy olej a vrzgot prestal... zimu nejak vydrzim a na jar to asi budem muset opravit :( ...len je otazne kolko to nebude vrzgat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...