maturantka Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Je tu spousta sportovních nadšenců, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo tyhle brusle má doma nebo je aspoň vyzkoušel. Váhám, jestli je pořídit, hlavně mě zajímá, jak dobře funguje brzda. Nejde mi o ježdění po lese nebo mimo cesty, ale o podobnost s běžkováním a taky abych se nemusela vyhýbat každé prasklině v asfaltu. Citovat
Holland Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Zdravím,docela me to taky zajímá:Pco taková sranda koštuje??:mad:asi do toho pudu:roker Citovat
maturantka Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 sranda koštuje různě, dá se sehnat od 3000 starší model, ale ten třeba nemá brzdy a je potřeba je dokoupit, nejnovější modely jsou kolem 6 tisíc, závodní přes 10, ale ty mě moc nezajímají, pochybuju, že poznám rozdíl. Dál to chce věci jako hole, chrániče, škopek na hlavu, takže úplně levná sranda to není, proto se taky ptám na zkušenosti :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.