Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked mi pocas jazdy praskalo (obcas) pri stredovom stlpiku u spolujazdca tak som sa tvaril ze to nepocujem ale ked to zacalo robit aj na mojej strane uz ma to vytaca. Viete niekto poradit? Vsetko mozne co sa tyka interieru aj exterieru som skontroloval a podotahoval.:myslim

Odesláno

Nazdar !

kolega mal taky isty problem a nevedeli mu nikde poradit, najprv si myslel ze ma povoleny airbag!!!! ale po kontrole airbagu to znova praskalo, az po sudnom vyhrazani ked im v Peugeote vrati auto mu prisli na to a teraz POCUVAJTE!!! mal prasknuty bodovy zvar, takze mu urobili novy zvar a prestalo to, ALE museli mu odstranit stresne calunenie ktore je podlepene a nedasa pouzit viackrat a nove je riadne drahe!!!!!!!!! myslim 10 000sk

Takze drzim palce chlapci!!!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Huraaaaa. Uz som to odstranil.Taka blbost.Ani sa mi verit nechce. Staci spravne nastavit tu cast do ktorej zapada zamok dveri. Drzi na stredovom stlpiku pripevnena dvomi skrutkami. Dvere prestanu mat pnutie a praskot zmizol. :super

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Existujuci: prosím popíš bližšie lebo už mi to tiež začína liezť na nervy....aj keď väčšinou to kvôli hudbe ani nepočujem :D

Musel som troska posunut smerom hore tu cast ktora je na stredovom stlpiku a zapada do zamku dveri.(drzia ju dve skrutky). Lebo ked boli dvere zatvorene tak ich vlastne tlacilo smerom dolu a vznikalo pnutie a pocul som puk puk puk. Prisiel som na to tak ze ked to pukalo tak som otvoril za jazdy dvere a prestalo to.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

...a to ti robili predné dvere?

Bolo to pocut od stredoveho stlpika,ale ked si priatelka sadla dozadu tak vravela ze to pocut aj z kufra. Po dlllllhom bádaní ma napadlo pocas jazdy otvorit na chvilku dvere.Tym som zistil ze to musi mat nieco s pantami alebo zamkom. Ja som uz kontroloval aj lanka rucnej brzdy pod autom,zdalo sa mi ze tiez klopkaju o karoseriu.Ale tam to nebolo. Aj bodove zvary pod tesnenim na dverach som mal OK. Staci ak otvoris dvere a pozries na tu cast pantu na stlpiku,o ktorej tu pisem. Ona ma na sebe taku plastovu cast a ta by nemala byt otlacena od zamku dveri.Ja som ju mal otlacenu(troska zodratu) na sodnej casti-tak som povolil skrutky a troska povihol doraz pantu a pritiahol. A uz tri dni je ticho ani puk. Po obede tu dam foto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...