skrkoo Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Caute som tu novy takze neviem ci sa tu nieco take rozoberalo takze: som novym hrdym mailtelom peugeotu 206 RC 2003 a mam problem s chladenim motoru teda zo spinanim vrtule chladicu motor sa mi na volnobehu zohreje na skoro 100stupnu a az vtedy spusti ventilator a zacne chladit takze rozmedzie teploty mam niekde medzi 90 - 100 stupnou mozno aj trochu viac :-( tak teraz na tom racej nejazdim neviem mi s tym helpnut cim by to mohlo byt ? Citovat
čakom Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 neni to nic nenormalniho taky mi spinaji vrtule při 100°C Citovat
skrkoo Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 a neni to moc velka teplota ? nemoze pri takejto teplote odist tesnenie pod hlavou ? Citovat
čakom Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ne neni druha rychlost ventilatoru mi spina při 110°C Citovat
winco Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 to máš ešte dobre že ti spina ventilator pri 100 ja ani neviem či mi vobec spina:D raz som šiel v zapche a teplota vody bola tých 100°C a stupa hore:D tak som nevedel čo sa deje:D ale nakoniec všetko v pohode:D jazdim s nim uplne bez problemov a ešte stále neviem či mi ten ventilátr zapne pri 100 alebo či mi vobec zapne:D Citovat
skrkoo Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 no len mam dost velky motor a nechcem tam nieco znicit bo sa mi nechce davat v servise tazke peniaze Citovat
kobr Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Teplotu motoru změř nezávislým teploměrem, nepočítej s tím, že teploměr na přístrojové desce měří na stupně přesně. Je to jen informativní hodnota. Až pak se rozhoduj, co s tím uděláš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.