stvrto.14 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: KILLER-406 zkusím se poptat,ale samozřejmě že bych to chtěl co nejlevněji.. kde zjistím jakou verzi BSI mám? ked vytiahnes bsi z palubovky je na nej nalepeny papierovy stitok a tam je cislo. Ked som zhanal ja bsi prve co bolo som volal do peugeotu a bolo mi povedane ze najlacnejsia-stupen vybavy 1 stoji 15 000 este sk dvojka-20 000sk a atd. Citovat
KILLER-406 Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Hmmm.. to je celkem balík... to si to radejí koupim na vrakáču a nebo od lidí co me už BSI nabizeli!!tento týden jeste musím dopisovat bakalářku a jak to dodelám tak na to vlítnu a musím to poladit Citovat
straki007 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: straki007 :super:super Jo jo vymen BSI a nech si zapojenou pristrojovku a nenacti immo:super:super Pak si napis stav km a napis mi SZ:super PS: Kdyz uz tak BSI musi byt nova a cista bez immo. Vypada to na to ze auto uz ma najeto vic km a pamet v BSI ma svuj pocat zapsani za sebou....Takze nova pamet staci. JINAK KLUCI,BSI STOJI ORIGO NOVA DO 10k PODLE VYBAVY... Ne vsechno co je orig je neuveritelne drahe(porad to same dokola) Kdz uz chces delat pokusy co s tim je tak zkus vymenit celou sadu tz. BSI , klic,spinaci skrinku,jednotku motoru pristroje a zkousej bezpecne. Pak dej vedet. Myslim ze diag nic neukaze...Maximalne nejakou blbost,ktera nebude mit na tyhle chyby vliv. Skus si zistit co stoji nava bsi - 4 v peugeote:o ja som ostal tiez prekvapeny:bojim 00006580K5 POMOC JEDNOTKY 6 822,75 CZK 8 187,30 CZK 8 187,30 CZK Kdyz se dohodnes tak mozna i sleva:potlesk:potlesk Citovat
twoolf Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 potvrzuju, měnil jsem BSI v 307. Original naprogramovaný dle vin - jen zapojit a jede, vyšel na 10500,- CZK j.wolf ví jak na to a umí sehnt BSI za lidkský peníz. Brno a okolí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.