Guest igorh32 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Zdravim.Chcel by som si objednat tuto opierku: http://www.agauto.sk/detail/laktova-opierka-peugeot-206-6577.html ... Neviem sa rozhodnut...nevyzera nejak zle.Chcem sa spytat ci nahodou niekto nema skusenost s touto laktovou opierkov- montaž a pevnosť do 206tky.Ďakujem za Vase nazory. Vypni si prosím Capslock!! Platí i pro název. Děkuji [upravil dne 3/4/10 Radek Hurvajz] Citovat
Holland Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Zdravím,já ji mám 1,1/2 roku v autě a zatím dobrý:superjen jsem ji koupil za 1200,-Kč Citovat
Guest igorh32 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: Holland Zdravím,já ji mám 1,1/2 roku v autě a zatím dobrý:superjen jsem ji koupil za 1200,-Kč Ďakujem za nazor posunul ma o krok ku kupe.Mas to prpevnene az na podlehe?alebo iba niekdr v plaste? Jasne ta cena...ale do 102 EUR co som nasiel tak aj tak este good cena [upravil dne 3/4/10 igorh32] Citovat
bajza206 SW Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 taky ji mám v autě a spokojenost jen jsem ji nepřidělal na ten plast co k tomu dávaj páč mam el okýnka vzadu a to by překrylo ty čudliky tak jsem si dělal vlastní konzolu Citovat
Guest igorh32 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 ďakujem za vaše rady...idem objednať. Citovat
mindwipe Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 taktiez mam tu istu uz vyse polroka, a zatial spokojnost.. Citovat
tukan1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 ked uz tu je tato tema opytam sa teda tu. ma niekto aj inu laktovu opierku ako je tu spominana? kupil by som nejaku univerzalnu ale mam pocit ze musi byt nejaka dost uzka aby sa vosla medzi tie packy nastavenia operadla. napiste skusenosti popripade potesi aj foto. diky moc Citovat
bobe Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Ja ju mam tiez, jedina pripomienka, ze je moc natesno madzi opierkami sedadiel, takze pri vyklapani do hora a uvolnovaní sedadiel pre nastupujuceho do zadu sa moc osuchuje o packy sklapania ( mam 3-dverovu verziu). Inac pohodlne a celkom pekne vyzera Citovat
NO3IA Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 ked uz tu je tato tema opytam sa teda tu. ma niekto aj inu laktovu opierku ako je tu spominana? kupil by som nejaku univerzalnu ale mam pocit ze musi byt nejaka dost uzka aby sa vosla medzi tie packy nastavenia operadla. napiste skusenosti popripade potesi aj foto. diky moc já mám tuhle Uni a jsem spokojen na MAX Citovat
tukan1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 presne tuto som chcel aj ja kupit. len som nevedel ako tam vojde. a zdalo sa mi ze by bola dost vysoko. tusim sa pojdem po nej popozerat a v najblizsej dobe poriesim. inak ako ju mas uchytenu? samorezky do toho stredoveho tunela? Citovat
NO3IA Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 presne tuto som chcel aj ja kupit. len som nevedel ako tam vojde. a zdalo sa mi ze by bola dost vysoko. tusim sa pojdem po nej popozerat a v najblizsej dobe poriesim. inak ako ju mas uchytenu? samorezky do toho stredoveho tunela? přesně tak,a dá se štelovat i výška Citovat
tukan1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 este ked mozem otravovat, pre upresnenie. tie plechy spodne co su k opierke mas uchytene az na spodu toho stredoveho tunela (tam kde je uz koberec)? alebo iba do toho plastu co je pri rucnej brzde a medzi sedackami? diky moc Citovat
NO3IA Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 este ked mozem otravovat, pre upresnenie. tie plechy spodne co su k opierke mas uchytene az na spodu toho stredoveho tunela (tam kde je uz koberec)? alebo iba do toho plastu co je pri rucnej brzde a medzi sedackami? diky moc já myslím že jen do toho plastu asi na 6 vrutů,je to stabilní Citovat
tukan1 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 tak som predsa kupil tu opierku a dnes namontoval Citovat
majo_LP Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 ahojte, objednal som si tiez tuto a nikde k tomu neviem najst navod.. vie mi niekto v skratke napisat, co sa kam montuje? lebo mne to akosi nie je celkom jasne vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.