Peta-k Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 zdrawim mam otazku jak mam seřídit svetlomety je na to nejakej fígl?nejak podle oka to seřídit tedka mi to sviti strašne.jedno dolu a vis doprava a druhy vic nahoru.mam to po nabrani srnky a rozbila mi obe svetla a ty brejle jsou asi hnuti tak to potřebuju tak trochu seštelovat. Citovat
Rick-MX Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Skus to aspoň trošku seštelovat podle zdi...víš jak najeď proti zdi a sešteluj si je, aspoň abys moc neoslňoval protijedoucí Citovat
Peta-k Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 tak proti jedouci určite neoslnuju zas tak vyskoko to nesviti sviti to spíš moc dolu!a jak poznam ze jsou seštelovany dobře jak vysoko?nebo nízko o to mi prave jde. Citovat
MJSytic Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Stačí trošku hledat na fóru a návod na seštelování tu najdeš. Např: http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/1950_16.jpg Citovat
Peta-k Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 diky moc.ja jsem hledal ale nic mi to nenašlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.