Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chcel by som dat do mojej 307 rv2005 po facelifte 2din z navigaciou neviete mi niekto poradit komu by som to mohol dat urobit niekde v okoli piestan???????:myslim

dakujem za radu

Odesláno

no neviem sam si asi netrufnem na to je tam aj gps to je sice v pohode ale ja by som tam chcel dat aj koncovku na usb a aux teda vlastne na i pod a to asi nedam sam

Odesláno

Nie som si istý ako tvoje , ale na mojom (307sw 2005) má ovladanie menu a nastavenie pc cez original radio. Neoriginal radio nie je problém vymeniť , ale asi prijdeš o tie funkcie ktoré sa ovládali originalnym rádiom(pokiaľ nieje k dispozícii interface).

Odesláno

to viem ale vraj tie veci ako je ovladanie pod volantom to sa da spravit a ved na tom origo radiu nic nenastavujem akurat tak raz za pol roka cas to jevsetko co na tom robim

• O 9 měsíců později...
Odesláno
to viem ale vraj tie veci ako je ovladanie pod volantom to sa da spravit a ved na tom origo radiu nic nenastavujem akurat tak raz za pol roka cas to jevsetko co na tom robim

hej len cez to riadio sa ovlada aj PP takze.. neviem ako teraz s tym :(

Odesláno

Ahoj, viem ti to tam namontovat, aku mas znacku, mam aj kit na montaz neorigo radii do peugeot na ISO aj s antenami a viem ti aj spojazdnit tie packy ak mas elektro zapojenie na to radio, ozvi sa mi . 0911369655

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...