juzzek Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 zdravim chcel by som dat do mojej 307 rv2005 po facelifte 2din z navigaciou neviete mi niekto poradit komu by som to mohol dat urobit niekde v okoli piestan??????? dakujem za radu Citovat
pastorek Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Keby si nikoho bližšie nenašiel tak sa ozvi. Citovat
majky5 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Já jsem si ho montoval sám a paráda.Na co budeš zbytečně utrácet prachy když na tom nic není. Citovat
juzzek Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 no neviem sam si asi netrufnem na to je tam aj gps to je sice v pohode ale ja by som tam chcel dat aj koncovku na usb a aux teda vlastne na i pod a to asi nedam sam Citovat
janou Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Nie som si istý ako tvoje , ale na mojom (307sw 2005) má ovladanie menu a nastavenie pc cez original radio. Neoriginal radio nie je problém vymeniť , ale asi prijdeš o tie funkcie ktoré sa ovládali originalnym rádiom(pokiaľ nieje k dispozícii interface). Citovat
juzzek Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 to viem ale vraj tie veci ako je ovladanie pod volantom to sa da spravit a ved na tom origo radiu nic nenastavujem akurat tak raz za pol roka cas to jevsetko co na tom robim Citovat
Kenedi Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 to viem ale vraj tie veci ako je ovladanie pod volantom to sa da spravit a ved na tom origo radiu nic nenastavujem akurat tak raz za pol roka cas to jevsetko co na tom robim hej len cez to riadio sa ovlada aj PP takze.. neviem ako teraz s tym Citovat
Pheneus Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Ahoj, viem ti to tam namontovat, aku mas znacku, mam aj kit na montaz neorigo radii do peugeot na ISO aj s antenami a viem ti aj spojazdnit tie packy ak mas elektro zapojenie na to radio, ozvi sa mi . 0911369655 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.