martin.holub Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ahoj, byl jsem dnes v pneuservisu přezout a mechanici mi udělali opravdu radost :-( ukázali mi, jak mám \"vytlačené\" uložení levého předního ramene kola (v kroužku na fotkách) - dá se s tím hýbat několik milimetrů - když auto stojí na kolech, chytnu rukama za přední kolo a chci s ním jakoby točit, popojede o několik milimetrů dopředu-dozadu aniž by se auto pohlo. Jak bude náročná oprava ?? finančně ..... a mohu s tím nějaký čas ještě jezdit, fakt nemám čas to hodit do servisu. ... ... Jo a ještě se strašně divili, jak to že o tom nevím, že prý za jízdy to musí cukat - ale já fakt nic nepoznal Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 http://www.maximizeronline.com/?action=item&engine_no=lfy&cartype=35836&actct=35836&group=452&from=c&item=SD+853621 seženeš i levnější,ale tohle je odzkoušený a drží dlouho Náročný to moc není,jestli jsi trochu zručný asi by jsi si to vyměnil sám Osobně se fakt divím a nechápu že jsi si toho nevšimnul,musí ti to klepat a plavat nebo cukat [upravil dne 1/4/10 godzila.01] Citovat
martin.holub Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 http://www.maximizeronline.com/?action=item&engine_no=lfy&cartype=35836&actct=35836&group=452&from=c&item=SD+853621 seženeš i levnější,ale tohle je odzkoušený a drží dlouho Náročný to moc není,jestli jsi trochu zručný asi by jsi si to vyměnil sám Osobně se fakt divím a nechápu že jsi si toho nevšimnul,musí ti to klepat a plavat nebo cukat [upravil dne 1/4/10 godzila.01] taky to nechápu, fakt jsem při jízdě nic nepoznal, auto nikam netáhlo na žádnou , volant necukal, prostě nic ...zázrak :-) Citovat
martin.holub Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 http://www.maximizeronline.com/?action=item&engine_no=lfy&cartype=35836&actct=35836&group=452&from=c&item=SD+853621 seženeš i levnější,ale tohle je odzkoušený a drží dlouho Náročný to moc není,jestli jsi trochu zručný asi by jsi si to vyměnil sám Osobně se fakt divím a nechápu že jsi si toho nevšimnul,musí ti to klepat a plavat nebo cukat [upravil dne 1/4/10 godzila.01] za těch 940,- to je pár pro obě ramena - levé i pravé ? raději bych měnil obě strany..... a to bych si fakt troufnul v dílně vyměnit sám, uvidíme Citovat
godzila.01 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 je to cena za kus:) já dával ty dražší,ale škoda že jsi tak daloko,nechal bych ti ta za nákupku... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 demontuj rameno a vyměň hned oba silentbloky--i ten přední...,není to složitá oprava v dílně se svěrákem podívej se i na druhou stranu-- (jinak jezdit se s tím dá,ale dlouho tu opravu zas neodkládej...) Citovat
Benžík Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 http://www.aukro.cz/item949622845_cep_cepy_sada_peugeot_406_nove.html Tady je náká sada dílů, to uložení je tam taky, cena je hodně dobrá, ale jak je to s kvalitou? Píše, že je to Delpfi. Citovat
Chepp Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 to sem delal minulej tejde... matros do tisicovky.. ale jako teda nevim... mne tam ty silentbloky nalisovaly... takze nevim jestli samodomo... trvalo to tak hodinku... takze bych se vubec nebal zajet s tim do servisu nechat tam 1500,- maximalne... a spokojene odjet Citovat
Benžík Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Takže se to nemusí vyměnit celý? Jdou koupit a vyměnit samotný silentbloky? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 jdou vyměnit samozřejmě oba silentbloky,ten přední je ze dvou dílů,jak píšu dá se to jen se svěrákem...,rameno demontovat a je to Citovat
martin.holub Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 VYŘEŠEŠNO !!!! Byl jsem dnes v Chodurovi v Šenově, výměna jednoho silentbloku + práce = 1053,- Kč (po slevě Peugetoklub). Te je fétrové ne ? Škoda že mi přišli na to, že by všechny čepy a silentbloky vepředu chtěly výměnu :-( Citovat
Miku Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Vítej v realitě , mi tam od včerejška kluci šikovní makají na kombajnu a mění vše špatné na přední a zadní nápravě. Kromě toho mi dělají i rozvody (takže jestli jsi byl dnes u Chodury , tak ten modrý kombajn na dílně je můj ) Dělali mi loni sedana a plná spokojenost Citovat
martin.holub Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: Miku Vítej v realitě , mi tam od včerejška kluci šikovní makají na kombajnu a mění vše špatné na přední a zadní nápravě. Kromě toho mi dělají i rozvody (takže jestli jsi byl dnes u Chodury , tak ten modrý kombajn na dílně je můj ) Dělali mi loni sedana a plná spokojenost jojo, v dílně jsem byl a koukal do tvého auta otevřeným zadkem, jak vypadá kufr když tam není \"potápěč\" (tzn. LPG bomba) :-) Citovat
martin.holub Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: Miku Vítej v realitě , mi tam od včerejška kluci šikovní makají na kombajnu a mění vše špatné na přední a zadní nápravě. Kromě toho mi dělají i rozvody (takže jestli jsi byl dnes u Chodury , tak ten modrý kombajn na dílně je můj ) Dělali mi loni sedana a plná spokojenost mohu se zaptat, kolik tě ta legrace bude stát ??? myslím ta výměna všeho na předku + zadku, bez rozvodů (ty mám nové) [upravil dne 7/4/10 martin.holub] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.