Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalpi potřebuji poradit,začínám zvažovat pořídit podložky pod kola na rozšíření.

Chci se zeptat jestli je tato záležitost bezpečná a v případě ,že ano,jaké podložky pořídit a vůbec jestli doporučujete či nikoliv

Děkuji.

Odesláno

Podložky si dávají lidi docela dost, já bych si to na auto nedal, koupil bych ET12, což ti ještě zapíšou do TP, ale podložka je blbá v tom, že pokud to auto někde rozstřelíš, tak ti to pojišťovna nezaplatí.

Odesláno

podložky mám vzadu, kola nejsou aspoň tak zapadlá, mám je 1 cm- materiál dural.. průchozí bez změny rozteče, použity jsou dešlí šrouby..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

podložky mám vzadu, kola nejsou aspoň tak zapadlá, mám je 1 cm- materiál dural.. průchozí bez změny rozteče, použity jsou dešlí šrouby..

Tak 1cm je ještě docela OK, horší jsou ti lidi, co dávají na auto 5cm a podobně.

Odesláno

kamarát má na 406 coupe v predu aj v zadu 5cm podložky ... ked som to uvidel tak som skoro odpadol :bojim

ja osobne mám ET28 ale disky široké 8 palcov ... vzadu podložky 2cm a rozmýšlam že do predu dám 0,5cm aby boli tak ako zadné ... tiež som toho názoru že podložka len do 2cm

Odesláno

Tak nějak bych to viděl i já.vzadu 2 cm a v předu 1,5cm,a můžu ještě poprosit o radu kde neklépe nakoupit a jakou kvalitu materiálu si pohlídat,

Jinak díky všem za názory.

Odesláno

Tak objednány 4 ks síla 2cm+ dleší šrouby,bohužel budu muset koupit i druhý bezpečáky šrouby,ono každá machrovina se musí zákonitě prodražit.

U nás v Olomouci v tuning famu mě přijde jeden kus duralové 4cm podložky na 400kč,jinde jsem neporovnával.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...