Big Tommy Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 čau kluci po tom co mi to ten týpek pročistil atd mám další problém.druhej den ráno to nechtělo vůbec nastartovat.asi na na po sedmý to chytlo pak už v pohodě.dneska a včera to samý občas mi tam problikne motor nebo oranžová kontrolka napravo.nemá někdo skušenost?ale je mi divnýělal mi to v neděli.pondělí normálně nastartuju a jel sem na pumpu kde sem vzal shwll w power 100oktan.a teď už to ráno nechytne.prosím o radu díky [upravil dne 1.4.2010 Big Tommy] [upravil dne 7.4.2010 Big Tommy] [upravil dne 22.6.2010 Big Tommy] Citovat
Ferry Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 napada me cidlo otacek na prevodovce, spatna zapalovaci civka (rampa) - nepises ale jakej motor to vlastne je Citovat
Big Tommy Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 jo soráč je to 1.8 16V.fakt to začlo dělat až sem tam čepnul ten benzín to nechápu.možná jestli mi tu rampu nezapoměl dotáhnout koukal se na svíčky.mrknu na to ale moc tomu nedávám jak to chytne tak už to startuje normálně Citovat
Big Tommy Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 večer s tim jedu na diagnostiku tam sem zvědavej.a to sem byl tak šťastnej že už to je v pohodě. Citovat
Big Tommy Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 tak sem byl na pc a řek mi že mu tam vyskočil krokovej motor.smazal napojil a už se mu to neukázalo.já když to teď nastartuju(i před tim)tak se mi to nějak klepe to auto celý.i zpětný z toho vybruje.skusili sme i odpojit baterku aby se to nějak restartovalo do původního od toho vyčištění a nastavení plynu.po zapojení baterky a nastartování to šlo parádně tak sem to šel projet.super všechno otáčky nehabrovali paráda.ale jak sem to chcíp a znova nakop tak zas to samý.nejdřív to zas nešlo a jak to chytlo tak zas klepačka.řikal něco o kondenzátoru zapalování tak sem z toho jelen.dneska jedu 160 na chatu tak sem zvědavej jestli vůbec dojedu Citovat
Big Tommy Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 tak sem to asi vyřešil.koupil sen v kelly snímač otáček klikový hřídele a startuju už v pohodě.auto se klepe pořád asi mám někde prasklej vejfuk.díky za radu Citovat
Big Tommy Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 tak sem to nevyřešil jak sem si bláhove myslel a nestartuje zase.jen po ránu nebo když to dlouho stojí.zas až na podesátý.divný je že když to napíchnem na počítač tak nejde otevřít řídící jednotka.a po nastartování.nedělalo to někomu taky?prej to může bejt jednotkou(sagem) nebo spínačkou nebo někde něco blbě ukostřený.nechápu to Citovat
hrasko Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 ...zacinam mat pocit ze je toto uz casty problem s tym startovanim....mne len za jazdy vypol motor a odvtedy nenastartoval ani raz:( teraz uz len cakam kedy niekoho zozeniem na odtah do servisu... Citovat
Big Tommy Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 no já už sem z toho taky jalovej.nejradši bych to dal taky do servisu ale na to nejsou finance tak se snažim zjistit čim přesně by to mohlo bejt ale zatim nic. Citovat
kecod Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ja mam 1.6 ku a tak isto na ceste zdochol a uz nechytil potom este raz chytilo a zase nic! Citovat
Dopiťák Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 pokud nejde otevřít ŘJ tak je bloklej immo nebo je problém v napájení hlavního relé ..jinak na začátku si psal že ti něco čistily ..bylo by dobrý napsat co a kde všude ten člověk byl.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Treba jednemu clenovi tady nejde nacist RJ zadnou diagnostikou, a pritom auti normalne funguje Nenacitali ji ani uni dia, ani origo planet, nastartovanou, i zdechlou ... Ja nastesti startuju na brnk, ale tez uz mam chicenej krokovej motorek ... Ten je zodpovedny za to kolisani otacek, teoreticky, kdyz to pusti na mali otacky, muze to i triasť ... Inak mne dost pomohlo, ked som ho vytiahol, a rozobral (isiel velmi lahko rozobrat do posledneho srobiku) a poriadne som ho vycistil tech. benzinom, vysusisl, a na cca pol roka bol este pokoj Citovat
Big Tommy Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 hele bylo to čidlo otáček klikový hřídele:) pak sem to tady nějak zapoměl poznamenat. Citovat
Black306 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 mam p 306 65kw,delalo mi to to sami,vymenil jsem benzinovy cerpadlo a klid Citovat
Black306 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 jj,sory,vsimnul jsem si toho az ted:-D TY MAS 1.6 65KW????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.