Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

neboj já tohle znám, sám jsem měl vts:mrk

ale upřímě je blbost kupovat si 1.4 už je to že oproti 1.6 8v

je mnohem silnější, stejná spotřeba, stejné povinné ručení tak co bych si vybral???:myslim

tak mě napadá ty máš 4 bodovou stříkačku že? co takhle sehnat motor z 1.6?? měl by tam pásnout bez problémů. jen přehodit čistě motor+ ŘJ

Odesláno

tak najkôr sa chcem zeptat či bi nebilo lepši kupiť nove zvody namietsto repasu toho serioveho, ale ked ich planuješ tak sa potom omlouvam za blbý dotaz.....dalej sa chcem spýtať prečo si dal na ten kit sania tu gumovu hadicu namiseto tej nerezovej??? nebola lepšia ta nerezova???

ohladom toho motra neviem ako je to u 106 ale jeden týpek na tuningclub 206 prehadzoval motor z 1.1 na 1.6 8V, a dalo sa to prehodiť bez väčšich problemov len komplet elektriku aj s motorom prehodil inka všetko pasuje rovnako....ja by som to tiež menil keby boli na to peniaze a našiel by sa zachvovali 1.6 8V motor za dobru cenu.....ale samozrejme ked chceš davať 1.6 16V tak tam je to uplne iny

Odesláno

1. svodu planuju, ale zavodni z anglie a stoji 6000 a na to ted zrovna nemam :) jinak ja jsem nedelal ani repas...ja jsem vybrusoval prechody UVNITR vyfuku..svary, a ruzne vystupky atd..aby byl co nejlepsi odvod vzduchu

2. daval jsem ji tam protoze je pruzna a kdyz sani pridelam na pricku dopredu(jako ho mam ted) tak bez ty pruzny hadice by se utrhlo, protoze se motor pohybuje :)

3. pri vymene u meho typu motoru na 1.6 8v znamena vsechno vymenit...motor, kabelaz, ridici jednotka, budiky a mozna jeste jine veci...ja jsem se o to zajimal hodne, kamarad dela peugeoty...

Tak to je asi vsechno :)

[upravil dne 12/7/10 Fr3sh]

Odesláno

to s tim pohyblivim motorom chapem :D ale som myslel že na to aby sa to neutrhol je tam ta gumova či silinova spojka čo to spojuje s klabkou :D

a v čom su ine tie zavodne zvody z anglie ako neake od racelandu alebo supersprintu???

Odesláno

chci svody od peugeot sportu...jako mam vyfuk, tak aby byli delane na sebe a primo delane na moje auto...

ta jen vymezuje, kvuli tomu ze jdou na 1.4 i 1.6 atd..a kazdy ma jinak trosku dlouhy sani..tak aby se vymezila vule u vsechn stejne..vis jak to myslim

BTW: raceland neni zrovna kvalitni znacka treba..mel jsem ty svody v ruce a spatne svary treba..nekde dirky v nich atd...

[upravil dne 12/7/10 Fr3sh]

Odesláno

ja som raceland napísal len tak ako aby si pochopil ake zvody myslim :) ja nekdy pojdu do komplet vyfuku od supersprintu......koncovku už mám ale aj ta ma podla ,ňa už svoje odslužene tak budem asi meniť komplet cele

držím palce nech ti vyjdu plany teda

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...