soundlovers Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 nastartuji normálně dam jedničku a přidám plyn a motor nic... plyn držím asi 5 s pak se to rozjede jak raketa.U studeného motoru to nedelá, jen u teplejšího.U horkého motoru take ne.Motor 1,4 i, ŘJ MM1AP.Ví někdo v čem to je? Diagnostika v Peugeotu ok.Jinak otačky to drží v poho na volnoběh. Někdy to vůbec nekde rozjet prostě to zdechne nastartuji znova a už ok. Tak neví?Poradíte?? [Editován dne 30/9/04 soundlovers] Citovat
mk405 Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 to jako že nastartuješ daš jedničku a přidáš plyn a pustíš spojku a ono se to rozjede samo jak raketa nebo to chcípne? někdy nejde rozjet to jako že se udusí? a to jen u teplejšího motoru. mk:papa Citovat
soundlovers Odesláno 30. září 2004 Autor Odesláno 30. září 2004 Nromálně nastartuji, motor běží na volnoběh, dám jedničku sa chci se rozjet, samo dám plyn a nejede to dám plný plyn motor zakucká a nic....po 5 s se to pak normálně rozjede. Někdy ne, pak to samozřejmě zdechne nastartuji znova a pak už se rozjedu v poho.dělá to jen u teplého motoru.Co s tím? Citovat
soundlovers Odesláno 30. září 2004 Autor Odesláno 30. září 2004 ano jako by se dusil ale strašně moc si představte dam plný plyn a motor za něčím zahlcen dusí se uberu plyn a normálně běží volnoběh pak znova a pak to obvykle jede a pak už nic pak můžu jet jak dlouho chci a žádný problém.A dělá to ne pokaždé, někdy ok. Citovat
Jacobo Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 mne se deje neco podobneho, ale akorat se to nedusi a nechcipe.... jen kdyz se chci rozjet, tak si pripadam jako amater... dam jednicku pridam plyn, poustim spojku a auto najednou zaskube , ale rozjede se... Citovat
mk405 Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 je mi divný že jen občas, a pokud je dijagnostika v poho tak mě napádá (možná je to kravina) co třeba bordel nebo voda v palivu ve filtru, nebo v nádrži, ikdyž to by asi dělalo občas i za jízdy, tak teda nevím. pokud by to jen škubalo a nedusilo se hledal bych u spojky. A co takové lanko spojky nemůže se občas zadrhnout? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Nevim jake vsechny cidla diagnostika kontroluje, ale nedelejme si iluze, ze vsechny. Takze bych se mozna zameril na teplotni cidlo, nemusi byt mrtve, ale jen nacate, proto ho taky treba diagnostika pokud ho kontroluje taky neoznacila za chybne. Muze v urcitem spektru mit odchylku, nebo vynechavat a ridici jednotka pak vi prd, jakou michat smes, takze pri nestechiometricke smesi se motor dusi, at je smes prilis chuda, nebo prilis bohata. Dalsi vec, ktera je uz min pravdepodobna, muzou bejt nacaty vstriky, nebo nevhodne zvoleny / nacaty svicky, ci nacata vaha vzduchu. Zkus si vypujcit to cidlo ze stejneho funkcniho auta a budes hned vedet, na cem ses, kdyztak ti pak prodam novy, pokud bude treba. Citovat
graver Odesláno 3. říjen 2004 Odesláno 3. říjen 2004 Mě tohle dělá při studeném motoru - nechce se mu do výkonu, dusí se. Po zahřátí je to výrazně lepší. Diagnostika OK, bordel v palivu taky ne, když to závisí na teplotě, podtlakový regulátor OK, tak nevím... Citovat
soundlovers Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 Tak jsem tady po několika dneschz nova, děkuj za navrhy co s tím... Jinak každopádně voda v benzínu není, kromě Peugeot servisu bylo auto ještě v Bosh diagnostice a tam zjistili že je špatná zem na pinu č.4 lambasondy, nakonec ji dali novou alůe je to pořád stejný...ta špatná zem mě tam mete vzal jsem a kable proměřil až k ŘJ, samozřejmě do ŘJ jít nemůžu třeba je něco tam. Mám dokonce schéma od MM 1AP, takže jsem tam šel drát po drátu...Stále se mi zdá že to auto jede nějak málo.Je to Peugeot PArtner , lidi říkaj že je to těžké auto a že motor 1,4 i je slabý...ale pořád se mi to nezdá, jezdí to skoro hůř než muj starý žigul na plný plyn dám jen 130km/h. Jinak motor je ok, žere to zatím jen 1 oleje na 10 tis km, vule ventilů ok. A to divné vynechávaní...teplotní čidlo se dá nějak změřit? Do hrbce s vodou a vařit a měřit odpor??Nezná někdo nějakého diagnostika ze severní Moravy, který by mohl přijít na takový špek???Děkuji všem. Citovat
cpt. CHIP Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 To cidlo si myslim ze by bylo nejjednodussi si pujcit z jineho auta a vyzkouset vymennou metodou. Jinak asi zmerit i jde, ale musel bys vedet jake ma davat odpory pri jake teplote. Taky jsem si vzpomnel, ze jsem na jinem aute mel podobny problem, kdyz mi probijely VN kabely - projevovalo se to kupodivu taky jen za urcitych teplot. Citovat
soundlovers Odesláno 7. říjen 2004 Autor Odesláno 7. říjen 2004 Odpojil jsem přes noc baterku a ted to uz nezlobi, jede to...az jsem najela si 300 km.Ale zajímá mne proč se to stalo proč to nejelo? Musely nekdy byt chyby v ŘJ a kde se vzaly? Aůe stejně ještě mě tam něco nesedí při řazení se mi zda že to občas lehce škubne jako v autoškole...spojka přecodovka je ok i já jako řidič myslím že ok..ale ten moto..??? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Takze ECU v nouzovym rezimu, bud nahodila chyba nekde nejaky kontakt treba u nejakeho cidla, tzn pokud se nebude opakovat, neres, pokud se bude opakovat, zacni resit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.