Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám v ulici 3 407. Jen sou momentálně všechny na plechách :roll

Odesláno

No tak teď máš orientační údaj +- 1 mm, teď změříš hloubku díry v tom kole, ale protože jen těžko trefíš náběh toho kuželu tak opět +- 1mm... pak půjdeš kupovat šrouby a zjistíš, že nemají přesně tvůj rozměr, ale jen o mm delší nebo o mm kratší... no nic i takhle se to dá dělat. Hlavně nevyhazuj účtenku...

Odesláno
No tak teď máš orientační údaj +- 1 mm, teď změříš hloubku díry v tom kole, ale protože jen těžko trefíš náběh toho kuželu tak opět +- 1mm... pak půjdeš kupovat šrouby a zjistíš, že nemají přesně tvůj rozměr, ale jen o mm delší nebo o mm kratší... no nic i takhle se to dá dělat. Hlavně nevyhazuj účtenku...

jestli to chceš na desetiny, tak to zítra vemu šuplerou :super

jinak jak bys to dělal ty? když sháníš nové šrouby? :)

[upravil dne 18/2/14 22:38 od Dava]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

desetiny nebudou třeba :) Děkuju!

Koblih by určitě došel do garáže, a změřil si to sám...

Odesláno

Ok napíšu to klidně po 3-tí ... nasadil bbych kolo který tam patří vzal jeden šroub z plecháče a spočítal kolik závitů se mi chytne. Když to bude 6 vím, že je to těs na na kraji použitelnosti, 8 OK a 10 max. Když je to víc nebo míň tak podle stoupání vím přesně jakej potřebuju šroub. Šupleru nepotřebuju brát do ruky, tím končím krasojízdu v tomto tématu :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Veď toho sa obávam, že to bude na Pežotku veľmi tvrdé :-( ... pneu na nich sú 235/40 R18 a podľa TP by mali byť 235/45 R18.

Inak mám origo sadu R17 Cosmos, len sú trocha oškreté a riešim dilemu, že buď ich dám vyspraviť a kúpim nové pneu, alebo ich predám a kúpim sadu R18 Galaxie z coupe

Známy si kúpil R17 z 508, nie sú origo 407, ale vyzerá to nádherne.

Odesláno

450€ ... áno R18. Musím mierne nesúhlasiť, už rok sa snažím nájsť R18 Galaxie z coupe a nič som nenašiel ... ale v Poľsku, tam je výber neskutočný :-)

Odesláno

dávaly se na biturbo seriově:roker brzdí opravdu solidně...

Jinak mám zimní 17\" a letní 18\" a rozdíl žádný necítim..mimo toho že to v zatáčkách ma vic \"drajvu\" ... neždejká se vysoká guma, drží to...

Já mám rád otevrená kola, líbí se mi ty Y co sem postoval...jsou to lehká BBS...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...