colusso Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ahojte. chcel by som sa opytat ako vyberiem system stahovania el. okna a co vsetko musim odsrobovat aby som ho dostal von. okno spolujazdca mi dost tazko beha a chcel by som ho vycistit a premazat. uz to tu bolo riesene ale nejako to nemozem najst. dakujem Citovat
Chepp Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 to chci udelat take.. ale zati msem neresil... v kazdym pripade kdyz sem mnenil zamky tak je k tomu pristup jak k penezum.. musel sem pulku toho vytahnou ven abych dostal ten zamek.. kazdopadne sem to zvladl i bez navodu.. myslim ze se do toho mzues pustit... Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 nejdrive stahnout okno tak do poloviny, potom kazdopadne tapecirunk, tesnici listu zvenci a zevnitr, vytahnout tesneni kolem okna, pak opatrne odriznout penovou folii pod tapecirunkem, vycvaknout okno z plastoveho unasece, vymanevrovat sklo ven z dveri a pak uz jen staci povolit dve matice nahore a dole, tri ktere drzi samotny motor stahovacky, odpojit konektor a stahovacku vyndat ven Citovat
button Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Čau chlapci s rozebíráním a zpravováním na naší 406 mám již bohaté zkušennosti nicméně k tomuto tématu bych se rád zeptal jak se nastaví automatické stahování okna u řidiče je na to nějaký grif:myslim ale ja sem nějak zapomněl jaký. mohl by mi někdo poradit jak na to?díky moc. jakmile se odpojí baterka tak se to vymaže z poměti. Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 sjet uplne dolu, pak vyskakat nahoru po tech 5cm a kdyz vyjede sklo uplne nahoru tak jeste podrzet tlacitko stisknute asi 3s. tim se ulozi koncove polohy a melo by pak vse fungovat, pokud ne, je neco spatne ve stahovacce Odpojeni baterie to muze resetovat, vetsinou to dela pokud je okno byt jen trochu stazene. Aspon tak jsem to vypozoroval u svyho [upravil dne 30/3/10 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.